Pistruii. Cum scapi de pistrui

Adio pistrui” , „Scăpă de pistrui ” , ” Cum scapi de pistrui ? ” – e plin Google-ul de astfel de articole/căutări. Chiar toată lumea vrea să scape de ei? Nu e nici o persoană care să spună că se simte bine în pielea sa chiar de are şi N pistrui pe feţişoară? Mie mi se par drăgălaşi şi haioşi , să fie pentru că nu-i am? Nu am pistrui dar am aluniţe .. nu multe, cât să le pot număra şi vorba aia ” O femeie fără pistrui şi/sau fără aluniţe e ca cerul fără stele”. hee hee

Revenind, pentru voi cei care doriţi să scăpaţi de pistrui, ştiu un remediu, o reţetă folosită de o prietenă de-a mea care se declară mulţumită.

Peste o ceapă tăiată mărunt se toarnă 100 ml. oţet de mere, se lasă la măcerat 2 – 3 zile şi se fricţionează pielea de 2 – 3 ori/săptămână.

Am mai găsit una într-un articol din ziar:

Peste 2 – 3 castraveţi, tăiaţi cubuleţe, se toarnă 500 ml. lapte crud. Se măcerează 3 zile, apoi se aplică de 2 – 3 ori pe piele şi vor dispărea pistruii.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Delia spune:

  Pentru alunite n-ai vreun remediu sisule? sad Mi-s ca cerul plin de stele. hee hee Ce sa mai, toate stelutele au apelat la mine. laughing

 2. florin spune:

  Pistrui nu am dar alunite am cateva si culori diferite zici ca sunt Calea Lactee.laughing)

 3. Nice spune:

  Si eu tot cu alunitele am mari probleme, in ultimul timp am ajuns sa evit expunerea la soare din frica lor… sad
  Pistrui nu am avut insa mai deloc.

 4. bubu spune:

  Am si alunite si pistrui.Imi plac alunitele la nebunie,mai putin pistruii care imi apar in exces primavara.Am sa incerc si eu reteta asta. Thanks bubule !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *