Spune-mi câte diplome ai ca să-ţi spun cât bei!

Ce poate fi mai urât decât să vezi o  femeie sprijinind pereţii şi ştergând praful de pe jos pentru că nu-i în stare să-şi menţină echilibrul, degetele şi gura departe de-o sticlă de alcool? Tentaţia e mare, sau pur şi simplu îţi place, înţeleg dar nu înţeleg setea cumplită de-a bea până îţi dai sufletul! Ok, ok, eşti şi deprimat şi te arunci la propriu şi figurat în butoiul cu melancolie, înţeleg şi asta dar mai fă o pauză!!! Sticlele tot acolo vor râmâne, nu prind aripi.

Aţi zice că doar oamenii inconştieţi abuzează de băuturile alcoolice, doar ei nu gândesc şi-şi imaginează că-şi pot îneca amarul într-o sticlă, că toate trec dacă atingi fundul sticlei. Greşit, de fapt femeile inteligente, pentru că tot vorbeam de femei, sunt cele mai mari consumatoare de alcool!

Femeile care au studii superioare consuma mult mai mult alcool decât cele mai slab pregătite, spune un studiu britanic. Aceste scumpe reprezentante ale sexului frumos, posesoare de diverse diplome, par să fie de două ori mai predispuse la consum zilnic de băuturi alcoolice şi, de asemenea, mai deschise în a-şi mărturisi dependenţa în această direcţie! S-a constatat însă că şi bărbaţii inteligenţi consumă .. însă la un nivel mai scăzut. Thumbs up boys!!

Câte diplome ai, atâtea pahare de alcool serveşti, huh? happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 30 Comments
 1. Iulia C says:

  Asta oricum nu e valabila si la noi..dar in strainatate..deobicei femeile care sunt destepte si au nush cate diplome sunt femei singure..si sufera din cauza asta..
  Plus ca o femeie desteapta isi face mult mai multe griji si are mult mai multe procese de constiinta decat o femeie proasta careia nu ii pasa de nimic…si din cauza asta se apuca de baut alcool big grin

  • addicted says:

   Hai ma ca asa scuze putem gasi si taranilor de la tara care duc o viata mult mai grea decat o tipa singura sau o tipa cu griji cotidiene .. Mersul pe drum pe deal nu are scuze!
   Si eu beau, ador berea si vinul rosu si-mi place sa ma ametesc( mai uit de una alta.) insa nu atat de tare incat sa fiu dusa-n brate de nu stiu cine, si nici sa fac pe cineva de rusine!

   • Iulia C says:

    poi eu ii inteleg pe aia de la tara ca beau de sting pt ca e ffffffff plictisitor acolo!!! Nu ai ce sa faci altceva decat sa bei ca sa treaca timpu big grin
    Ele ajung late din cauza ca la un moment dat nu iti mai dai seama ce faci..daca ai ajuns alcoolic chiar nu mai ai putere sa te controlezi.
    Eu nu le iau apararea..eu nu suport nici femeile care fumeaza..apoi alea care beau..

 2. Baby R. says:

  pai numai cand am terminat liceul m-am trezit cu vreo 5 diplome. big grin auleuuuuu

 3. Pavel says:

  Io scriu despre beție, tu scrii despre beție. De ce mă copii? tongue

 4. Jteph says:

  Înseamnă că trebuie să mă apuc serios de băut.

 5. Ionut says:

  Pfiu de le-ai vedea pe femeile de la mine din satul natal, 70% dintre ele nu mai stiu cum este sa fie trze rolling on the floor

 6. Diana says:

  Ce ne-educată sunt. :lol:

 7. Roxana says:

  Ii sta urat unei femei sa bea pana pica…urat winking

 8. Roxy's blog says:

  la noi nu e asa valabila.. laughing. oricum

 9. Gabriela Elena says:

  Aceasta este intr-adevar o stire buna! rolling on the floor

Leave a Reply

Your email address will not be published.