Tărâmul cocălarilor şi a piţipoancelor

Vorbesc de România desigur!

Ca tot omul,am fost seara trecută la Înviere dar dacă ştiam că am să văd domniţe cu pantaloni foarte strâmţi pe fund sau fustiţe scurte, cu pantofi cu tocul cui şi cu chef de făcut poze în faţa bisericii, nu mai mergeam! Binenţeles băieţii erau super încântaţi de privelişte, nu mai auzeau nici slujba, nu se mai gândeau la smerenie, la spălarea păcatelor, le vedeau/auzeau doar pe ele, muzele lor …

Normal că bibelourile îmbrăcate în zeci de culori sidefate nu au avut răbdare să ia lumina şi băteau isteric din picioruşe că se plictisesc şi desigur ,au decis să plece. Nu acasă ci în cel mai apropiat club!!! După ele au plecat şi căţeluşii cu limbuţa până-n pământ şi cu extazul până aproape de cer.

De ce am mai mers? Ca să văd asta şi tinerii cum stau cu telefoanele în mână scriind pe Twitter şi Facebook ,ţinându-şi astfel la curent prietenii!?

Urât!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. TED says:

  happy ieri cand ma intorceam cu lumina acasa am trecut pe langa un grup de fete si baieti ce povesteau ca urmeaza sa mearga nu stiu in ce club, danseaza pe mese, beau de sting, etc. si da, fetele erau imbracate aproximativ la fel.

 2. Jonathan says:

  Romanu’ si credinta la pamant…
  Nu sunt ortodox dar am iesit aseara de curiozitate sa ma uit…cand am ajuns in fata bisericii era mai rau ca la club!
  Cum spuneai si tu, urat!

 3. Creve says:

  Altfel ar fi un popor foarte credincios care bate multe cruci laughing L-am văzut odată pe unul și-a făcut cruce în fața unei biserici și la câteva secunde a ”binecuvântat-o” pe una de mi-a căzut fața laughing

 4. Baby R. says:

  sunt obisnuita…
  niciodata n-am inteles chestia cu mersul in club de sarbatoare… chit ca e Craciunul sau Pastele. super. penal oh go on

 5. Un citat de pe la tv..

  “E trist ca dupa ce tot ,,crestinul” s-a impartasit aseara, acum e la manele, fripturi si cu bautura-n nas. Se pare ca asa e la moda in ziua de azi sa fii “crestin”.

  Tot pe la tv am auzit pe unii zicand ca slujba de dupa e FOARTE importanta, dar multi prefera sa plece dupa ce-au luat lumina… si asta nu e bine, caci e important sa mai ramai, dar unii raman prin cluburi cum ai zis.

  Citind si ce-ai scris tu pe acolo.. Eu de-as fi God as da cativa meteoriti pe planeta asta. Unii merita asa ceva, RAU DE TOT!

 6. Roxy's blog says:

  acum tre sa pui poza cu Lumina pe Twitter,Facebook..sa o trimiti prietenilor..asa se facelaughing

 7. Vezi acum de ce eu ma enervez de cativa ani incoace cand merg la Inviere? frustrated

Leave a Reply

Your email address will not be published.