5 filme de calibru

Am fost deja trasă de mânecuţă, frumos ce e drept, de Ionuţ că trebuie să-mi fac tema şi să onorez leapşa ” My five Oscar films „. Cum nu îmi era de ajuns o singura nominalizare s-a gândit şi Roşcata mea să mi-o înmâneze. Să purcedem la treaba atunci cu menţiunea că astea momentan îmi trec prin cap ca fiind favorite şi-n top …

1. Man on fire

Un film ce-i are ca actori principali pe : Denzel Washington, Dakota Fanning, Marc Anthony. Nu a fost moment din film care să nu mă încânte şi care să nu-mi ţină sufletul în suspans. Mi-a plăcut grozav de mult!

2. Gladiatorul

Mai are rost să spun distrubuţia filmului? Să prezint acţiunea şi să spun de ce mi-a plăcut? Nu, pentru că ştiu că pe majoritatea i-au incântat, mai ales pe cei care iubesc, ca şi mine, filmele istorice.

3.The Mummy

Brendan Fraser se numără printre actorii mei preferaţi şi l-am descoperit în prima serie din filmul The Mummy, film pe care l-am urmărit cu drag cu foştii mei colegi de liceu. Cred că d-aia mi-a şi rămas în memorie ..datorită companiei de atunci.

4. Pirates of the Caribbean

Johnny Depp şi Orlando Bloom – ah,cum să nu-ţi placă? Dincolo de aspectul fizic care pe noi fetele ne nauceşte sunt şi actori excepţionali şi-s joacă grozav de bine rolurile. Abia aştept ziua de sâmbătă să văd şi partea a 4 a a filmului.

5.The Time Traveler’s Wife

Film pe care nu mulţi l-au văzut şi puţini l-au plăcut. Pe mine însă m-a mişcat …

Pe lângă acestea 5, mi-au mai plăcut: Pe aripile vântului, If only, Dear John, A walk to remember, Next, The notebook, P.S I love you and so on ..

Leapşa poate fi preluată de cine doreşte!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 29 Comments
 1. Ionut spune:

  big grin multam, buna alegere si mie mi-a placut mumia in special primul film

 2. Roscata spune:

  Niceee… filmele romantice si de comedie nu se pun pentru ca alea plac tuturor big grintongue kiss

 3. Anonim spune:

  Am vazut miercuri piratii din caraibe,in avanpremiera big grin , ii bestial !
  The Time Traveler’s Wife ar trebui sa-mi fie rusine ca nu am vazut filmul laughing. Ieri am terminat de citit cartea si a fost superba asa ca azi mi-am pus in plan sa vizionez si filmul happy

  • addicted spune:

   Pai d-aia abia astept si eu sa il vad maine !!! love struck I so so sooo love Depp.
   The time traveler`s wife e fainut dar sunt sigura ca …. puncte puncte virgulita cartea e mult mai buna! Asa e de fiecare data.

 4. Andera Y spune:

  Ahhhh fir-ar! Tre’ s-o fac si eu cat de repede!! big grin
  Thumbs up pentru Pirati si Mumia!!! big grin Bestiale amandoua! In schimb Gladiatorul n-am putut sa-l vad. Ma plictiseste teribil si nu reusesc sa trec de primele 5 minute din el. La fel am patit si cu Troia. rolling on the floor

  • addicted spune:

   laughing Vaaaai cum ai putut? Eu le-am vazut pe amandoua de N ori si de fiecare data mi-au placut la fel ca prima data. Ador filmele istorice.

   • Andera Y spune:

    Pai in mod normal si mie mi-ar placea! Cel putin Troia nu inteleg nici acu de ce nu-mi place ca doar e cu mitologie greaca pe care io o iubesc si e cu dragu’ de Bradutu’ pe care-l iubesc si pe el. rolling on the floor)) Da’ nu pot sa ma uit! Ma enerveaza! rolling on the floor)

 5. Mihaela spune:

  Si mie mi-a placut The Time Traveler’s Wife. Si filmul, si cartea. happy

 6. Creve spune:

  ești amatoare de filme fantasy big grin

 7. Diana spune:

  The Time Traveler’s Wife – mi-a plăcut mai mult cartea… mie mereu îmi place mai mult cartea. laughing

 8. Refuzake spune:

  Mi-a plăcut foarte mult Gladiatorul, când mă apuca un dor de un film bun, puneam să îl vad. Aşa am ajuns să îl vad de vre-o 5 ori, atât de mult m-a impresionat.

 9. emma spune:

  inafara de mumia le am vazut pe toate si mi-au placut toate mai ales ultimul tongue

 10. […] – Addicted: “5 filme de calibru“ […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *