Auzim dar nu mai ascultăm ..

În orice relaţie umană cu siguranţă lucrul cel mai important e comunicarea.Doar că oamenii de-alungul timpului au uitat să se aşeze şi pur şi simplu să stea de vorbă, să-i asculte pe ceilalţi, nu doar să-i audă .. Ei merg la teatru, la cinema, se uită la televizor, ascultă radioul, citesc cărţi, dar aproape că nu mai vorbesc.

Dacă vrem să schimbăm lumea, trebuie să ne întoarcem la epoca în care războinicii se adunau în jurul focului şi istoriseau întâmplări ……


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Nu este necesar să ne întoarcem la ceva anume ci doar să ne ascultăm și să-i ascultăm și pe ceilalți. Televizorul, radioul și toate cele asemenea nu ne dau nimic, dimpotrivă…

 2. Flo spune:

  vezi ca ai o greseala de cod, cand am dat zoom pe imagine, header-ul ramane on top

 3. Pavel spune:

  Mi-ai adus aminte de Winnetou şi povestirile lui şi ale indienilor la lumina focului în aer liber. Poate că ar fi bine ca cei care au citit cărţile să pună şi în aplicare cele citite. Partea cu statul de vorbă în aer liber lângă un foc cald.

 4. Ionut spune:

  Am fost invatat sa spun ce am pe suflet, sa aflu ce-l nelinisteste pe aproapele meu si sa incerc sa-i vin in ajutor macar cu o vorba buna. Totul pleaca din familie si inevitabil se-ntoarce in sanul ei. Daca in copilarie ai fost exclus de la unele discutii pe care parintii aveau, atunci cand vei avea familia ta, in loc sa te asezi la masa si sa spui lucrurilor pe nume, vei cauta cai verzi pe pereti in locuri unde nici iarba nu creste.
  Comnica, omul este o fiinta sociala de aceea stam in comunitati si nu izolati

 5. Creve spune:

  ai pus tu cu câteva zile în urmă un banc: ăla cu ce aude bărbatul: noi doi..bal bla….acum…bla bla…pe podea….

  Cam așa stă treaba la general: auzim ceva dar cel mai mult predomină ”bla bla”

 6. Imaginati-va o masa, tatal si copilul asezati. Copilul plange de mama focului, tatal citeste nestingherit ziarul. Atat.

 7. […] să vrea, Addicted a preîntâmpinat acest articol pe ți-l supun atenției, alegând titlul Auzim dar nu mai […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *