Încredere-neîncredere

Mai multă încredere poţi avea în cineva care are nevoie de tine, sau cu care ai interese comune într-o anume împrejurare, decât în cineva căruia i-ai făcut cândva un bine, fiindcă oamenii sunt ingraţi. De aceea, spre a nu greşi, e necesar să-ţi faci socotelile luând în seamă aceste premise!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Nice says:

  Asa-i, tocmai comentam si la Mihaela ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita… Oamenii sunt imprevizibili(mai ceva ca vremea in Bucuresti in luma mai big grin), cu ei intotdeauna mergi la risc.

  • addicted says:

   “nicio fapta buna nu ramane nepedepsita” – ce ciudat, asta am simtit-o chiar recent! De ce primim ce nu meritam fix de la cei care ne asteptam mai putin?

 2. florentin says:

  Increderea se cucereste greu si se pierde repede.Ai incredere in tine insuti.

 3. Iulia C says:

  eu am cu adevarat incredere in prietenii mei..niciodata nu m-au dezamagit..
  cu Sorin sunt prietena de 10 ani si niciodata nu ne-am certat..si mereu ma ajuta cand am nevoie si eu mereu il ajut cand i se pare lui ca are nevoie de mine tongue

 4. Andera Y says:

  Tocmai ce-am trecut printr-o dezamagire cauzata, evident, de o persoana pentru care as fi putut baga mana in foc. De fapt m-as fi aruncat cu totu’ in foc, zau… Stii cum e vorba aia cu facerea de bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published.