Leave the past in the past!

Toţi îşi regretă trecutul şi tot ceea ce ţine de el. Îl regretă dar nu conştientizează faptul că el e singurul i-au format,i-au întărit şi i-au adus acolo unde sunt acum. Dar dacă trecutul nu te mulţumeşte, uită-l pe loc. Alcătuieşte-ţi o nouă viaţă în care să ai puterea să crezi. Concentrează-te numai asupra momentelor în care ai obţinut ce-ţi doreai şi asta îţi va da putere să reuşeşti !!!

Tocmai posibilitatea de a realiza un vis face viaţă interesantă.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Rox says:

  Cine regretă trecutul, încă trăiește în trecut…ceea ce nu e prea sănătos din nici un punct de vedere.

  • addicted says:

   Corect. Si eu am regrete dar minore, nu sunt lucruri pentru care as putea spune c-as vrea sa merg inapoi sa schimb ceva pentru ca-s constienta ca un singur lucru schimbat inseamna sa nu mai fiu in viitor ce sunt acum.

 2. Rox says:

  experientele urate isi au rostul lor; de cele mai multe ori, calesc si te invata… Dar sunt de acord ca optimismul si partea plina a paharului este cea care pe mine m-a scos din belele de fiecare data happy

  • addicted says:

   Atata timp cat nu sunt lucruri grave ( gen avorturi, accidente etc. ) nu cred c-ar trebui sa lasam regretele sa ne macine prezentul sau viitorul. Te formeaza ca om, te fac puternic , cum ai spus si tu ..isi au rostul lor.

 3. Iulia C says:

  mvai duamni cate prostii am facut eu in trecut laughing)
  dar nu regret nimik nimik big grin

 4. ex-silentio says:

  Norocul nostru că memoria e selectivă … altfel am lua-o toți razna, dacă n-am uita nimic big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.