Românii noştri

La o licitaţie pentru construirea unui pod peste o apă curgătoare participă japonezii, americanii şi (evident) românii.
Japonezii: -Noi suntem atât de bine pregătiţi încât datorită tehnologiei şi cu ajutorul laserului vom începe construirea podului de pe ambele maluri deodată şi ne vom întâlni la mijloc, cu o eroare de doar câţiva centimetri.
Americanii: -Noi suntem atât de bine pregătiţi încât datorită tehnologiei şi cu ajutorul GPS-ului vom începe construirea podului de pe ambele maluri deodată şi ne vom întâlni exact la mijloc, cu o eroare de doar câţiva milimetri.
Românii: -Noi suntem atât de bine pregătiţi încât nu avem nevoie nici de laser şi nici de GPS. Vom începe construirea podului de pe ambele maluri deodată, iar dacă ne întâlnim la mijloc, bine, dacă nu: veţi avea două poduri.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Creve says:

  2 poduri la preț de 10 laughing)

 2. florentin says:

  E o oferta asta :Veti avea 2 poduri la pret de 3 poduri happy

 3. Paul says:

  laughing daa..foarte avantajos smug

 4. Andera Y says:

  Un roman ajuns in Franta, isi ia petit dejuner (paine,unt,marmelada,croissant), cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza linga el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru francezul il apostrofeaza:
  -Voi painea o mancati toata?
  Romanul prost dispus:
  -Evident.
  Francezul facad un balon cu guma:
  -Noi nu. Noi in Franta mancam doar miezul, coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croisant si o vindem in Romania.Romanul pastreaza tacerea.Francezul insista:
  -Voi puneti marmelada pe paine ?
  Romanul:
  -Evident.
  Francezul intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:
  -Noi nu.In Franta, la micul dejun, noi mincam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania. Atunci romanul intreba:
  -Voi francezii faceti sex?
  -Binenteles,raspunde francezul cu un zimbet imens.
  -Si ce faceti cu prezervativele folosite, continua sa intrebe romanul.
  -Le aruncam, binenteles
  -Noi nu, continua romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat pe care o vindem in Franta.

  rolling on the floor))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.