Indentitate furată pe Facebook!

Ieri avut grijă cineva să mă facă să mă simt ca o vedetă! Nu pot spune cine e pentru că ÎNCĂ nu am aflat dar pot spune prin ce modalitate a reuşit să mă facă să mă simt aşa. Simplu, furându-mi intentitatea pe Facebook!

Am avut ” plăcuta ” surpriza de a vedea din greşeală la o prietenă un cont făcut cu numele meu, datele mele, PRIETENII mei şi desigur poza MEA. De mult nu am mai avut parte de atâtea palpitaţii şi de mult nu am mai înjurat atât de crunt! Era momentul să se întâmple , nu? Bun. Ce am făcut? Am dat frumos un mesaj privat:

Eu: Te rog frumos să ştergi contul! Nu e tocmai ok şi legal să furi identitatea unei persoane.

Tiza mea: nicio problemă.şterg pozele imediat.şi îmi pare sincer rău că te’am băgat în situaţia asta – Vă daţi seama, face totul cu bună ştiinţă dar îi pare sincer rău .. Nţ nţ !!

Eu: Şterge CONTUL nu doar poza, şterge TOT! Nu înţeleg cum poţi fura poza cuiva , informaţiile cuiva şi să-ţi faci de cap!?? Aflu eu cine eşti nu e bai.

Tiză : am şters ce avea leg cu tine şi îmi cer scuze încă o dată.măcar fii mulţumită că sunt diplomat nu că alţii cu care nu poţi nici să discuţi.imaginea ta nu a fost afectată şi nici informaţiile nu au fost folosite în scopuri rele – ar fi trebui să îi şi mulţumesc pentru că a făcut asta, nu?

Eu: Dar în ce scopuri? BUNE? să furi identitatea cuiva e un scop nobil, bun? Şi eu să îţi zic merci pentru ASTA? ŞTERGI CONTUL, inclusiv îmi ştergi prietenii pe care i-ai adăugat. Oricum voi face raport la Facebook. Deci ori ştergi de bună voie, ori ţi se va şterge contul forţat.

Tiză: bn îl şterg

Între timp făcusem raport la Facebook şi a dispărut contul!

Uitaţi-vă cam cât tupeu stă palmat în a ei prostie şi cu câtă seninătate explică , ha: ” informaţiile nu au fost folosite în scopuri rele ” – dar în ce scopuri domnule?? Prostie în stare pură !!!

Cum şi mai ales DE CE să te foloseşti de numele , datele şi poza unui om de rând? Nu am să înţeleg dar nici nu mă las până nu aflu cine e persoana ce a făcut asta.

Aşadar, aveţi grijă cu cine sunteţi ” prieteni ” să nu vă treziţi într-o zi că vorbiţi cu …voi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 66 Comments
 1. alexutzu123 says:

  ar trebui sa faca astia de la fb ceva.dEOARECE CHESTIA asta cu furatu de identitati e grava.Dau o propunere:Ar trebui sa se faca cv sa nu mai poti descarca pozele de pe profilul cuiva.Asta e cel mai grav cand iti ia poza,bine doar daca nu i-o dai tu.Na asta e parerea mea.

  • addicted says:

   Sunt programe de snipping sau este print screen-ul cu paint. Sunt destule modalitati, oamenii pur si simplu ar trebui sa fie mai atenti cu cine se imprieteneste! happy

 2. Lavi says:

  https://www.facebook.com/lavinia.mihaela.7543?fref=pymk cineva mi-a folosit numele,informatiile si prietenii pentru a incerca sa ma faca de ras cu anumite poze care nu au legatura cu mine. Ma puteti ajuta cu un report? Multumesc din suflet..

 3. Silvia says:

  Din pacate am acum aceasta problema, ceea ce m-a adus la blogul dumneavoastra. Eu am raportat, dar degeaba. Probabil voi merge la politie, pentru ca nu se face asa ceva. Nici eu nu ma las pana nu aflu cine este.

 4. Gratiela says:

  Buna ziua. Cineva îmi tot trimite acuze false. Eduard spaniolul este numele de cont și are o poza alb negru. Nu știu cine este. Un laș /lașă, fără ocupație. Acum a trimis și cerere de prietenie. Ce pot face? La politie au spus ca este un incident minor. Și că ar trebui sa ma duc la sri. Dar putin Probabil s-a se ocupe cu asa ceva. Eu vreau doar sa aflu numere adevărat și să cer ceva explicații . Vreau ca ăștia care nu au ce face să fie pedepsiti sa li se facă publicitate negativă ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published.