Ce contează în viaţă ?

Ce contează cu adevărat în viaţă pentru voi?

Mulţi îşi focalizează atenţia spre LUCRURI ,lucruri aparent importante ce-şi pierd din valoare în momentul în care pierzi pe cineva drag .. Atunci realizezi că importanţi sunt părinţii, fraţii, prietenii – ei sunt oamenii ce fără ezitare ne vor spune DA când le vom cere ajutorul. Ce mai contează? NOI contăm. Nu, dacă spui asta nu înseamnă că eşti narcisist ci înseamnă că eşti conştient că valorezi cât valorează pentru tine cei din jur. După cum ştim, tot ce se întâmplă în viaţa noastră gravitează în jurul propriei persoane!

Aş mai tinde să cred că şi împlinirea sufletească contează. Fie că este vorba de jobul mult visat, de un copil, de partenerul de viaţă ideal sau de o simplă apreciere din partea unei persoane importante, la momentul potrivit, avem nevoie să ne simţim împliniţi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Rux says:

  E adevarat, conteaza foarte mult ca noi sa ne simtim impliniti. Familia, prietenii, sunt oamenii care intotdeauna ne insenineaza zilele si ne fac viata mai frumoasa.

 2. căpcă1 says:

  cam siropos, nu crezi ?
  “Egoismul” iti spune ceva? sa nu sari in sus, ca bobu’ din pastaie…egoismul exista in fiecare din noi…cred ca el face sa ne dorim sa existam, si, cert, asigura spiritul si dorinta de supravietuire…de-alde Maica Tereza sunt putini si niu se par anormali, noua, celor aproape 7 miliarde de traitori pe aceasta planeta…eu am invatat asta la facultate, la “Comunicare”…fiecare, pentru sine, este buricul pamantului.
  nu traim pentru altii, traim pentru noi…vrem sa ne implinim visele, pentru noi, vreau sa agat o tipa frumoasa pentru a-mi demonstra MIE si abia apoi, celorlalti, ce valoare am, vreau o functie, pentru MINE, sa arat ca eu dau ora exacta…
  restul e vrajeala…traiesc pentru tine, esti sotia mea…cand eu sunt la munca, tu te culci cu tot cartierul, eu aflu…ce fac, renunt la tot ceea ce am castigat sau fac, ceea ce toti oamenii normali ar face, divortez ?
  pe urma o sa-mi gasesc alta…
  ma rog, poate ca-s io “Gica Contra”…oricum, sper sa nu te superi, ca, n-am avut nici o clipa, intentia asta !
  week-end placut ! happy

  • addicted says:

   Da, toti tragem in prima instanta pentru noi dar apoi cand ai copil mai tragi pentru tine? Nu, tragi SI pentru el si nu este o regula ca sotia sa faca ce-ai mentionat, si nici sotul si nu, nu m-am suparat!laughing

   • căpcă1 says:

    da, tragi pentru tine, pentru ca, speri tu, prin TINE, copilul TAU, va trai mai bine ! de aici apare caciuleala pentru a-l da la o scoala buna, liceu, sau facultate, sau slujba. Este aceeasi forma de egoism, copilul TAU a reusit si TU l-ai ajutat !
    @torden:
    ceea ce spui tu este exceptia ce intareste regula…
    hei, nu vreau sa devin obositor, mai mult decat sunt…asta e parerea mea si mi-o apar. asta nu inseamna ca nu v-o respect pe-a voastra !
    uratilor ! tongue

    • addicted says:

     Normal ca tu zici in functie de persoanele pe care le-ai intalnit si noi in functie de persoanele pe care le-am intalnit. Si stai calm ca ti-o respectam si noi pe a ta! big grin

 3. Torden says:

  …asta spun si eu de multi ani… faza cu implinirea. Ca o completare, daca imi dai voie, e mai important sa fii implinit, decat fericit, cred eu. Si trebuie sa-l contrazic putin pe @capca1, chiar mai sunt oameni pe lumea asta, care pun pe primul loc – daca nu intotdeauna, mai des decat se pun pe sine- pe cei dragi.

  • addicted says:

   Daca esti implinit esti si fericit, vine una cu cealalta si da, stiu si am intalnit si eu oameni care chiar si pentru niste straini renunta la ei.

 4. Creve says:

  Știi ce contează? Ceea ce poți lua cu tine în caz de calamitate happy Iar familia se încadrează. Adevăratele valori le porți cu tine happy

 5. ANM says:

  Oamenii prin natura lor sunt egoisti. Am mai regasit ideea si intr`un comentariu, mai sus. Insa chiar si egoisti, orice om tot se sacrifica pt ceva, fie si pt el insusi. Conteaza sa ai pe ce te baza, cand tu nu mai esti suficient ca om, ca valoare. Familia, prietenii, conceptiile..sunt lucruri ce iti apartin si la randul tau, apartii, ca om.
  Probabil de asta se zice ca iti trebuie o eternitate sa castigi increderea si o secunda sa o pierzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.