Ce să NU faci când bei!

Bărbaţii au interzis la anumite lucruri dacă sunt băuţi! Sfaturile vin, probabil, tot de la domni experimentaţi, pe site-ul askmen.ro.

” 6.Nu-ţi folosi cardul de credit

Crezi că este o idee bună să faci cumpărături acum? Alcoolul te poate face să cumperi lucruri pe care în mod normal nu le-ai achiziţiona.. Dacă totuşi vrei să faci cumpărături, fă comenzi cu plată la primire.

5.Nu-ţi schimba parolele

Mai este nevoie să spun că la beţie uiţi cam mare parte din informaţie? Dacă alegi să-ţi schimbi diferite parole când eşti beat, a două zi ai mari şanse să le uiţi.

4.Nu posta pe site-uri de întâlniri

Dacă încă îţi cauţi marea dragoste pe astfel de site-uri şi ea te caută pe ţine, preferabil este să nu postezi informaţii despre viaţă ta personală când eşti beat, asta în caz că nu vrei să o cauţi toată viaţă cu un astfel de profil.

3. Nu scrie articole

Mă bucur că nu mă încadrez în această categorie. Dacă aş bea în timp ce muncesc, mai ales când sunt la serviciu, aş intră în mari belele probabil.

2. Nu posta pe Facebook

Ai vrea că toţi prietenii tăi de pe Facebook, MySpace, Twitter sau alte site-uri similare, să ştie cât de beat eşti? Mai bine te fereşti să scrii orice.

1.Nu trimite mail-uri colegilor de muncă sau şefului

În primul rând cine ar fi atât de cretin să facă asta, mai ales dacă relaţia să cu şeful nu este una de prietenie. Oricum, când eşti beat, ideea e să stai cât mai departe de orice sursă care poate ajunge la urechile şefului tău.”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 24 Comments
 1. relansat says:

  si una din proprie experienta: nu scrie mesaje de dragoste fostelor, risti sa te insori cu ele in cele din urma laughing

  • addicted says:

   Adevarat! laughing Nu mai scapi in veci apoi chiar de le explici ca erai in stare de ebrietate, vor spune ” vaaai ce dragut iubitule, eu stiu ca omul la bautura spune numai adevarul. batting eyelashes “.

 2. Jteph says:

  La băutură nu ești un dansator mai bun laughing

 3. relansat says:

  la cat de prost dansez, nici nu-ti dai seama daca-s beat ori ba

 4. Anonymous says:

  Concluzia care se impune este una singura: mai bine nu bei big grin tongue

  • addicted says:

   Nici o sansa ca cineva care bea sa se abtina. laughing

   • vacitim says:

    Pai, uite, eu nu pot spune ca-s bautor, chiar nu imi place. Dar, am avut si eu momentele mele. Si cum se zice ca un barbat se caleste abia dupa ce isi bea macar o data in viata mintile, am facut-o si eu prin anul doi de facultate. Cand mi-am revenit, oricum 4-5 ore din viata imi sunt sterse, a doua zi, si am vazut piciorul usor scrantit, am simtit o durere de cap mai a naibii decat cea provocata de durerile de dinti si m-am uitat la mine in oglinda, am zis ca asa ceva nu trebuie sa mai fac big grin laughing)))

    • addicted says:

     Ma dar uite ca tu ai capul pe umeri, ma rog ai inceput sa-l ai dupa bauta! laughing Dar altora le place pana si senzatia aia de dupa, multi adora mahmureala sau mult prefera sa bea bine, sa se imbete si se descurca apoi cu mahmureala.

 5. vacitim says:

  Anonimul de mai sus sunt eu….ai vazut? asta se intampla cand bei laughing))))))))) (glumeam, asta daca nu cumva laptele pe care l-ma baut este de vina big grin )

 6. Diana says:

  Mai ține cineva minte regulile astea la beție? (regula 5 e contrazicere)

 7. Creve says:

  Ieeeei. Au liber la condus mașina laughing)

 8. Lilly says:

  multa lume bea tocmai pt a avae curaj sa faca ceea ce ai spui ca-i interzis big grin

 9. NightOn says:

  Iubita, hai să ne înțelegem: când bei asta e, faci ce te duce mintea în acel moment, nu mai ții cont de reguli laughing

 10. Daniela says:

  Plus ca prietenul meu cand se imbata vorbeste mult, cam prea mult si nu-l suport. Ma enerveaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.