Personal update

Trebuie să încep să fac, câteva îmbunătăţiri ale felului cum mă prezint în exterior sau cel puţin să pun în practică un plan care să vizeze o schimbare în ceea ce mă priveşte. Simt nevoia de a face asta! Am pornit prin a mă “contura”, am continuat prin schimbarea look-ului şi voi continua cu …..o curăţenie ” lună ” în garderobă. Şi aşa multe încep să-mi fie largi şi-mi stau ca pe gard – comparativ cu înainte, nu vă imaginaţi că am devenit biscute în dungi! Îmbunătăţiri voi face şi pe plan sentimental, anumite persoane chiar merită înlăturate şi anumite persoane merită aduse mai aproape de suflet. Lunile astea au fost nimicitoare, am simţit că pierd TOTUL şi am fost praf şi pulbere de asta simt nevoia urgentă de a schimba ceva fizic şi psihic.

Am să încerc să revin la Alina cea care calma orice situaţie pentru că cea care se stresează şi intensifică singură problemele nu-mi place. Deasemenea voi încerca să nu mă mai stresez pentru problemele altora, dacă nu reuşesc să îi ajut pe cei care le au nu înseamnă că trebuie să mă dau peste cap şi să nu dorm nopţile! Deci … să începem update-ul. smug

 

Voi aţi simţit nevoia de a schimba brusc ceva la voi ?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. căpcă1 says:

  buei, asta-i astenia de vara, cumva ?
  ce-aveti, bre, toti dati in melancolie ?!
  suntem ceea ce am luptat sa fim !
  mooaamăăă, ce filosof îs !

 2. Creve says:

  Clar nu trebuie să te încarci cu problemele altora. Încearcă să-i ajuți dacă poți dar nu lua tu stresul suplimentar care nu e nevoie happy

 3. NightOn says:

  Da, chiar acum trec printr-o astfel de perioadă tongue Succes cu update-ul domniță winking

 4. Roscata says:

  Go girl big grin… eu as cam vrea sa fac o schimbare radicala dar e cam riscant!

 5. Torden says:

  Da. In momentul de fata simt nevoia sa scad asteptarile, in ceea ce-i priveste pe oameni, pentru ca si dezamagirile sunt pe masura.

 6. Diana says:

  Simt nevoia brusc de a face orice… orice… dar să nu mă mai schimb niciodată. Nu e vorba că e totul bine, perfect… dar m-am săturat de schimbările de pe alte planuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.