Românii noştri credincioşi

De ce cred românii noştri că a fi credincios înseamnă a avea atârnate de geam cât mai multe icoane şi iconiţe? De ce cred că dacă îţi faci o cruce după ce înjuri şi Dumnezeieşti ţi-s toate iertate!? Ăştia care fac asta sunt fix că babele care pupă icoanele ,fac N mătănii, merg de N ori pe săptămâna la biserică dar în ” timpul liber ” bârfesc şi ” alintă ” pe cine prinde în cale ..

Dragii de ei cu siguranţă au un loc rezervat pe iarba Raiului … NOT!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Mihaela says:

  Sa-i vezi de Sf Parascheva, cum stau la coada sa vada moastele, dar in acelasi timp injura, scuipa, fac mizerie. Credinciosii lui peste.

  • addicted says:

   Ii vad, ma rog, ii vedeam pentru ca se forma coada in fata portii mele si ce-mi auzeau urechile noaptea si ce mizerie lasau in urma …

   • Mihaela says:

    Da..eu stiu de la sora mea, care era casa langa Mitropolie si trecea coada prin fata casei. In fiecare dimineata gasea munti de gunoaie in curte, unii se mai luau si de ea, pe atunci fiind chiar gravida in 9 luni. Mi-e rusine mie de ei, de cat de prefacuti si ipocriti sunt. Macar alea 2 zile cat stau in Iasi sa se poarte cuviincios.

 2. Creve says:

  și cu apa sfințătă la fel e laughing Sfintele înjurături laughing

 3. Torden says:

  … pe “iarba dracului”, mai degraba laughing (parca asa i se spune unei chestii galbene, care sufoca plantele)

 4. Roxy's blog says:

  degeaba au alea in masina daca fac alte prostiilaughing

 5. Cris-Mary says:

  Pt ca s-au obisnuit sa creada in institutii , in obiceiuri , in preoti, in oase sfinte facatoare de minuni ..dar mai putin in Dumnezeu.

 6. Diana says:

  Ăia mai tari sunt ăia care aparțin de religii care promovează non-violență, iertarea aproapelui, iar la luat de chestii sfinte, oamenii se bat între ei, se calcă în picioare, se înjură; gen mir și apă sfințită la creștini.

  • addicted says:

   Da. Din pacate am dat si noi recent pentru o astfel de natie, care ne certau pe noi ca simteau fum de tigara …si de parca nu era de ajuns ca ne certau dintr-un motiv pueril ne mai si injurau dar pupa crucea de la biserica toooata ziua.

 7. Paul says:

  Ipocrizie totala straight face..

Leave a Reply

Your email address will not be published.