Epic FAIL!

In Ardeal a fost dezvoltată o nouă rasa de caini – ogarul ardelenesc. Este folosit pentru a vâna ţestoase şi melci răniţi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. florin says:

  Melci raniti.laughing))\
  Nu am mai auzit expresia asta pana azi.

 2. Peter says:

  Ogarul ardelenesc!!! laughing laughing

 3. Creve says:

  Și parcă nu sunt așa lenți ardelenii cum se zice big grin

  • addicted says:

   Nu stiu ce ardeleni ai cunoscut tu dar cei pe care eu i-am cunoscut erau lenti.Pana am fost servita la magazin cu paine am cascat de 5 ori .. laughing

   • Creve says:

    poate nu aveau pâine și s-au dus să cumpere laughing)

    • addicted says:

     Vaaai de mine, de era asa tu-ti dai seama cat stateam?Luni intregi. laughing

     • Creve says:

      Am pățit odată o minune în târgu mureș laughing) Ne-am dus să mâncăm, era la real unde e non stop. Ceasul era aproape de ora 00:00. Intrăm noi și mergem la raionul cu mâncare. Ne uităm în vitrinele aela și comandăm. Ne pune o cucoană comandă pe tăvi când să plătim ne spune: ”e casa închisă. Așteptați puțin să vină cineva să o deschidă”. După 15 minute nu venise nimeni. Apoi a zis să ne trimită la casa principală la ieșire să încaseze. Acolo ni s-a spus, (după cum era logic), ”cum să vă încasez dacă nu aveți niște coduri de bare?” laughing) Apo ne-a trimis înapoi la raionul cu mâncare. Toate plimbările astea dus-întors au fost făcut cu paznicul după noi ca să nu fugim cu mâncarea laughing) Într-un final, după vreo 25 de minute am pătit și hai să mâncăm. Faza tare e că ne-au dat limonadă din partea casei la toți pentru deranj laughing LIMONADĂ laughing Am fi plecat de acolo dar eram prea înfometați și alte alternative nu prea mai aveam.

 4. ANM says:

  Cum arata un melc ranit..?laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.