Concurs Bijouterici

Cu totii stiti ca ma numar printre impatimitele bijuteriilor handmade si majoritatea stiti cam ce colectie considerabila de brose si ineluse am. Persoana care intotdeauna mi-a inteles gusturile si cu drag dar si promptitudine mi le-a confectionat este Alexandra sau Bijou cum imi place mie sa-i spun! Ceea ce nu stiati este ca Bijouterici lanseaza un concurs ce are ca premiu un superb colier din Colectia Diafan, realizat din flori din tull roz, alb si rosu, “presarat” cu bobite crem din sticla. Lantisorul este realizat din margelute mici din sticla, iar florile de tull sunt asezate pe o bucata de piele naturala pentru a se simti moale si catifelat la atingerea cu pielea:

Regulile sunt simple, tot ce trebuie sa faceti este sa:

1. Intrati pe siteul www.bijouterici.ro si sa alegeti bijuteria preferata
2. Trebuie sa intrati pe pagina de Facebook: Bijouterici si sa postati pe Wall fotografia aleasa precum si un mic text prin care sa ii oferiti cateva sugestii: ce anume v-a placut, ce v-ati dori sa mai vedeti, ce nu va place, ce parere aveti despre preturi + orice alte sugestii.
3. Mai departe trebuie sa adunati cat mai multe like-uri la postul vostru, asa ca trebuie sa va convingeti prietenii sa va voteze alegerea. Atentie: pentru a putea vota un post, persoana respectiva trebuie sa dea intai like la pagina “Bijouterici”.
4. Se va primi un bonus (echivalent cu 10 like-uri) daca:
– postati pe wall vostru un link spre concursul acesta! ( optional).
– puneti la profilul de Facebook o poza cu o Bijouterica si link spre concurs. (optional)
*daca doriti bonusul, te rog anuntati-o ca ati indeplinit conditia printr-un comment la postul vostru.

Concursul se va desfasura in perioada 13.09.2011-05.10.2011.
Va castiga concursul persoana care pana pe data de 5 octombrie va aduna cele mai multe like-uri la postul sau.

Castigatoarea/castigatorul va fi anuntat/a de Alexandra pe data 6 octombrie. De asemenea pentru ca este draguta va oferi un alt premiu surpriza pentru persoana care a reusit sa o impresionece cel mai mult.

Mentiuni:
Nu pot participa la concurs persoanele care realizeaza bijuterii handmade.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.