Enciclopedia fericirii

Ce este FERICIREA? Este ceea ce percepe şi ce simte fiecare, este una din marile întrebăƒri ale umanităţii şi va mai rămâne încă unul din misterele existenţei noastre; un ideal îndepărtat, deasupra puterilor noastre de a o dobândi!

A fi fericit înseamnă pentru unii, a iubi şi într-adevăr, a iubi este prima dintre toate fericirile, a fi iubit ar trebui să vină abia după aceea .. Şi mulţi aţi tinde să spuneţi că a iubi înseamnă a suferi însă nu dragostea te face să suferi, ci înstinctul de proprietate care este contrarul dragostei!

Există persoane care mai spun că fericirea este o floare rară şi aşa este. Dar nu pentru că ea ar fi unică în lume, ci pentru că depinde de fiecare din noi cum ştie s-o culeagă … Concepţiile despre fericire se deosebesc prin rostul pe care îl atribuim celorlalţi în dobândirea propriei fericiri, doar un lucru este cert: ai nevoie de ceilalţi/CINEVA pentru a fi fericit!

Fericirea este euforia, este mierea vieţii! Fiecare dintre noi are obligaţia faţă de el însuşi să-şi găsească fericirea ….


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. NightOn says:

    Nu cunoaște omul ce este aia fericire, cu adevărat…

  2. Conceptiile depre fericire au umplut mii de pagini al filosofilor…La randul nostru, meditam si noi la ea. Probabil ne-ar fi mai usor daca doar am merge inainte si ne-am bucura de orice fel fericire, indiferent cat de mica ar fi ea, in loc sa stam sa ii dam o definitie. big grin

  3. Creve says:

    Era o chestie în filmul ”After sex” care e o porcărie în sine, dar o singură fază mi s-a părut faină. Zicea una chiar la început că diferența între dragoste și sex e ca la jocurile alea de la bâlciuri. Sunt jocuri pe care le câștigă toată lumea pentru că sunt ușoare, dar sunt jocuri la care doar puțini câștigă și sentimentul când pui mâna pe unicornul ăla mare de pluș e diferit de ăla când pui mâna pe un breloc de plastic. Aia e diferență dintre dragoste și sex happy Și până la urmă cam asta e și cu fericirea. Puțin sunt cu adevărat fericiți pentru că foarte puțini știu să își trăiască viața. Majoritatea există dar puțini trăiesc happy

  4. Peter says:

    Este o chestie extrem de relativă… O mulţime de oameni se pot simţi fericiţi într-o mulţime de modalităţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.