Falsitate în fapte şi în vorbe

Am fost „inspirată” de o discuţie avută cu NightOn despre o persoană de pe o reţea de socializare şi-am observat cât de tare îmi displac oamenii fățarnici, cu n`şpe mii de fețe, oamenii care creează un personaj dincolo de monitor și care nu sunt capabil să fie EI; oamenii care reușesc să te facă să ai o anumită imagine despre ei, care sunt tupeişti (uneori peste măsură) și care te dezamăgesc în momentul în care stai de vorbă față în față… Nu voi putea niciodată să îi înțeleg! NU vorbesc de oamenii timizi care după ceva timp îşi revin din timiditate şi sunt ei, ci la oamenii care dezvoltă ” a treia personalitate „, care mint că sunt, că fac, că dreg şi de fapt sunt fix opusul!

Veți spune că unii din ei așa își creează un scut de protecție dincolo de monitor, veți spune că așa procedează toţi oamenii timizi și ar trebui să-i miroşi de la bun început însă… eu nu cred că asta fac TOŢI.

Vă rog, în momentul în care observaţi că vi se acordă încredere, și nu numai, arătaţi-vă așa cum sunteţi, nu continuaţi să vă ascundeţi și să fiţi doar un nickname cu N calități înflorite doar de dragul de a face o bună impresie pentru că mai devreme sau mai târziu tot vă veţi arăta adevărata faţă. Încetaţi să ne mai derutaţi!

Ador în schimb oamenii din online care sunt aceeași în momentul în care-i întâlnești! Reușești să faci legătura între nickname și prenume, între omul din online şi omul din offline … Asta s-a întâmplat cu Roxana, NighOn și Creve, persoanele pe care le-am văzut deja de câteva ori și care îmi sunt mai dragi ca înainte! Pot spune că sunt aceeași oameni cărora le comentez pe bloguri, cu care vorbesc pe messenger sau la telefon. Nu simt iz de ipocrizie, tupeu mizer, aroganță sau minciună…

Da dragilor, mă bucur  enorm că v-am cunosc și că sunteți așa cum vă imaginăm, că sunteți VOI!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
  1. Rox spune:

    big grinbig grinbig grin uuuuuh! azi n-am dat nici un semn… sunt pana peste cap, dar tot am intrat sa ma uit. O felie de pizza, o procedura, telefonul si asta happy

  2. Creve spune:

    Știi ce-mi pare mie mai rău? Că nu ne vedem mai des laughing

  3. NightOn spune:

    Sincer, mi-ai stors o lacrimă. Mulțumesc! Și eu mă bucur enorm că ne-am cunoscut personal; ești exact cum mi te imaginam, chiar mai bine. Referitor la subiectul expus de tine aici, știi deja părerea mea și exact la cine făceam referire. Nu dăm nume deoarece nu avem intenția de a face rău nimănui. Mie astfel de persoane mi se par a fi persoane lipside de personalitate, persoane care încă habar nu au cine sunt cu adevărat și împrumută personalitățile celor din jur. A avea mai multe personalități și a nu fi în stare să te controlezi îți oferă din start o trimitere către un medic psiholog și uneori chiar și un medic psihiatru.

    • addicted spune:

      Nu voi da nume, ce-am discutat ramane intre noi, oricum persoane ca cea cunoscuta de tine si de care vorbeam noi mai cunosc. happy Sufera crunt de multiple personalitati si-ar trebui sa consulte un medic, dupa cum si tu ai spus!
      Ca ne-am cunoscut ma bucur si eu nespus, de nu erati voi si Delius nu agreeam orasul sub nici o forma.

  4. Peter spune:

    Uite, tocmai de aceea este bună şi câte o socializare „offline”…

  5. Baby R. spune:

    e o vorba: imi place sa comunic, dar nu pe retele de socializare, ci REAL winking

  6. Delia spune:

    Ohohohohohooooooooo!!! Tac! rolling on the floor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *