Teoretic şi practic

” Liga Română de Cancer a lansat, luna aceasta, o campanie de informare şi educare privind implicaţiile cancerului la plămâni. În centrele Euromedic vor fi făcute 600 de radiografii pulmonare gratuite pentru persoanele interesate.” – aşa sună o ştire din majoritatea ziarelor din România. Campania se va derula între 4 şi 30 noiembrie, perioadă în care vor avea lor mai multe acţiuni cu scopul de a atrage atenţia publicului în ceea ce priveşte cancerul pulmonar. În aceeaşi perioadă, se pot pot efectua radiografii pulmonare gratuite în centrele Euromedic România din Arad, Bucureşti, Constanţa şi Petroşani, pe baza unor vouchere disponibile pe câteva site-uri. Campania va fi vizibilă prin numeroase mijloace de informare: la metrou, în Bucureşti, prin panouri outdoor în oraşele Arad, Bucureşti, Constanţa şi Petroşani – în marile intersecţii semaforizate şi în zone intens populate, postere în staţiile de autobuz sau alte mijloace de promovare publică locale.

Pentru că sunt interesată și de mult mă țin să fac asta ,am intrat pe unul din site-urile puse la dipozitie, mi-am dat datele și-am primit pe e-mail un „voucher”. Desigur, mi-am îndrumat și prietenul să facă același lucru pentru a merge împreună şi intenţionam să dau mai departe. Personal eram pornită şi dornică de-a merge chiar astăzi ÎNSĂ, pe drăguțul voucher scrie într-o parte mic micuț ( tipic! ) că este recomandabil să avem la noi un bilet de trimitere (simplu) de la medicul de familie sau un specialist, obţinut în prealabil. Acum mă întreb în primul rând, de ce pe site-urile de unde poți lua vouchere NU este specificat acest lucru și în al doilea rând, de ce scrie asta cu litere de-o șchioapă cu albstru pe fundal albastru? Eu nu am medic de familie aici, încă, deci dacă nu îmi puneam cele două perechi de ochelari nici că vedeam și mă trezeam că merg DEGEABA. Dar deh, e doar…. recomandabil. Îhîm, teoretic mergi doar cu-n voucher, practic îți mai trebuie câteva pe lângă…..

Offf Românie, dulce Românie !!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. NightOn spune:

    Oare de ce nu mă surprinde chestia asta? A, da, mi-am adus aminte: așa fac afaceri mulți de pe aici profitând de naivitatea oamenilor. Sunt prea puțini cei care dau atenție literelor scrise foarte mic și uite, în cazul de față, te duceai ca să ai de unde te întoarce…

    • addicted spune:

      Asa este si nu doar aici din pacate…. Nu-nteleg de ce prefera sa pacaleasca oamenii cand nu au efectiv nimic de castigat! Oamenii nu-s chiar atat de prosti si o data trasi in teapa nu mai cred/revin in aceleasi proportii.

  2. Creve spune:

    Chiar e aiurea faza. Păi ori e o campanie care se dorește sa dea un semnal ori e o caterinca ieftină?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *