La mulţi ani România

Anul acesta sper să nu văd îmbulzeală la sarmale şi băutură,  să nu aud înjurături, anul acesta sper să fie o excepţie. Visez, nu? În fine, poftă mare celor ce merg să-şi dea coate pentru o bucăţică de pâine, la mulţi ani (ironic) ipocritilor, celor care azi îşi spurcă ţara iar maine o iubesc, starea lor depinzand de o suma de…. bani, pe care desi e criză [!?] şi-o cheltuie pe lucruri la “modă”. happy

La mulţi ani din suflet celor ce încă mai poartă un strop de respect faţă de tot ceea ce înseamnă de fapt România şi ce înseamnă de fapt 1 Decembrie!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. degetel says:

  laughing un mare rahat ziua nationala, dar e o zi libera.parca am mai zis “o tara frumoasa, pacat ca e locuita”.asta se aplica si la vot nu doar acum!

 2. nICO says:

  La multi ani, Romania! … si din partea mea happy

 3. Cris-Mary says:

  Ai dreptate, eu sincer m-am abtinut sa scriu ceva despre acest subiect..parca e mai bine asa happy

 4. Mihaela says:

  La multi ani! Noi am sarbatorit mergand la manifestatia organizata langa UMF. A fost ok, desi ma asteptam la ceva mai deosebit.

  • addicted says:

   Eu cat am stat in Iasi nu am mers niciodata la nici o parada de 1 Decembrie insa anul asta am mers aici si a fost mai mult decat frumos. Vremea a fost superba, soare, cer senin, un pic de frigut dar am trecut peste! A fost superb.

 5. Max Peter says:

  La mulţi ani pentru toţi românii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.