Profit de PREZENT!!

Am invatat sa fiu fericita, astazi, acum, aici, cu ei, cu voi!! Imi permit si imi dau voie sa fiu eu si sa nu ma gandesc la ce va fi maine pentru ca am inteles, realmente am inteles, ca un eventual maine pentru mine poate nici si sa nu mai fie… Intr-un final, dupa tot si toate ajungi sa intelegi ca ceea ce conteaza cu adevarat este FERICIREA.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Ioly says:

  Stiice imi place mult la tine? Ca dincolo de ce ti se intampla,din ceea ce ne zici stiu, inca te tii optimista si ne dai si noua cate un pic.mercihappy

 2. Delia says:

  Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat, dar fericirea e aici, aproape. happy

 3. Baby R. says:

  si fericirea consta in tot ceea ce te inconjoara cu sufletul si te bucura cu inima si te face sa zambesti cu dovezile marunte.

 4. Uneori uităm să ne bucurăm şi să vedem ceea ce avem, uităm să îi facem fericiţi pe cei jur, uităm că ei ne pot da la rândul lor fericire!

 5. Max Peter says:

  Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva, dar să vezi cum ţi se schimbă toată concepţia despre viaţă după ce scapi ca prin urechile acului dintr-un accident… sad

  • addicted says:

   Crede-ma ca stiu, crede-ma…. Am scapat de multe si de aceea sunt intr-o alta relatie cu ai mei si de aceea sunt mai deschisa si mai zambareata. Tu ai patit cumva ceva?

 6. nICO says:

  Foarte bine faci! Asa si trebuie! winking

Leave a Reply

Your email address will not be published.