Gândire pozitivă

Mintea si corpul sunt legate si atitudinea are un impact asupra rezultatului final – decesul

Viaţa se scurge mult prea repede pentru a ne bate gândul în mod constant cu şi pentru lucrurile ce NU le avem, prea scurtă pentru a nu profita de fiecare secundă pe care suntem conştienţi că o vom dori înapoi în viitor; fiecare minut pierdut ACUM va produce o gaură în viitor, va aduce un regret! De ce să nu zâmbim pentru fiecare răsărit de soare banal, pentru fiecare sfârşit de zi, pentru fiecare plimbare, pentru fiecare revedere cu familia/prietenii !? De ce dacă ŞTIM că fară acestea i-am aduce un plus nefericirii?

Viaţa MEA, a noastră trece prea repede pentru a o petrece lângă cei ce ne fac nefericiţi, cei lipsiţi de dorinţa de a trăi….

Am început să ocolesc persoanele ce nu stiu să facă alceva decât să-mi fure fercirea prin gesturi şi cuvinte şi mă alătur celor ce ştiu să mă facă fericită şi ştiu să îi fac fericiţi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Cris-Mary says:

  Clar ..pozitiv .. trebuie sa traim si gandim pozitiv..viata e si asa prea naspa ca sa o mai stricam si noi big grin Pup dragulici!

 2. Mihaela says:

  Asa este. Trebuie sa te inconjori de optimism si fericire si sa alungi raul. Am avut si eu prieteni care erau in permanenta morocanosi, nefericiti, nemultumiti, si dupa un timp am renuntat la a mai incerca sa-i schimb. Pentru ca de acum riscam sa fiu eu cea schimbata de ei.

  • addicted says:

   Sa stii ca intr-un final ajungi sa fii tu ca ei si incepi sa iti spui ” eu nu eram asa!!!! “. E bine sa stii catre cine sa tragi, ce anturaj sa-ti formezi! viata e prea scurta pentru plansete si suferinta…

 3. Diana says:

  Poza imi place mult happy e foarte sugestiva pentru articol, ai dreptate, trece timpul pe langa noi si uitam sa fim fericite!!! Doza zilnica de optimism kiss

 4. Laura Ana says:

  Gandire pozitiva e foarte importanta. De exemplu, te doare ceva, dar daca tu te gandesti la asta iti accentuezi mai mult durerea, pe cand, daca te gandesti ca va fi bine, parca dispare usor. E foarte important sa fi optimist, altfel iti este viata…

 5. Mărgeluţa says:

  Corect! Si eu am eliminat in ultima vreme multe persoane care ma faceau nefericita! Ce rost are sa le tii langa tine?

Leave a Reply

Your email address will not be published.