Totul se întâmplă cu un scop?

Eu nu cred în soartă; poate în noroc sau/şi ,,ne”-noroc. Consider că, unele chestii sunt pure coincidenţe, cam 5%, iar 95% viaţa noastră, pe care ne-o facem noi, cu mâna,mintea şi puterile noastre.

 Nu cred într-o carte a destinului, nu cred că ” așa ne-a fost scris “, ci cred cu tărie că NOI facem totul posibil, la latitudinea noastră a stat totul încă din prima zi de naștere. Nu cred că e scris nicăieri că vei bagă mână în priză și te vei electrocuta sau că îți vei dărui inima unei persoane greșite ca APOI să întâlnești marea iubire…

Da, unele lucruri sunt ” menite ” să le avem, anumite persoane pleacăƒ/dispar pentru a face loc altora dar tot datorită DECIZIILOR noastre! Dacă un om rămâne în viața ta e pentru că ai vrut asta la fel şi dacă un om pleacă din viața ta; nu e pentru că ” așa a fost să fie “ci pentru că așa s-a vrut dintr-o parte, din alta sau de comun acord – fie direct, fie indirect.

Bottom line… da, totul se întâmplă cu un scop, scop ce-l descoperim mai devreme sau mai târziu – de avem răbdare dar totul stă la latitudinea NOASTRĂ!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Ioana says:

  Asa e, totul se intampla cu un scop si totul se bazeaza pe alegerile pe care le-am facut noi la un moment dat.

  • addicted says:

   Exact. Unii spun ca ” asa a fost sa fie ” dar nu se gandesc ca ei CONTROLEAZA acel ” asa a fost sa fie ” prin deciziile pe care le iau, pt.multi exista DOAR o forta divina si un destin in baza caruia se lasa sau pe care dau vina…

 2. gizmata says:

  actiune si reactiune tongue si da, sa nu uitam de butterfly effect ! big grin

 3. madMe says:

  Așa e, marea majoritatea din ceea ce ni se întâmplă este ca rezultat a ceea ce am făcut noi. Inclusiv o mare parte din boli (alimentație proastă sau diverse alte excese).

 4. Diana says:

  Mie imi place sa cred ca totul se intampla cu un scop happy este un gand frumos care ma ajuta cateodata sa sper intr-un viitor mai bun. Asta in special in momentele in care simt ca nu imi sta in putere sa schimb lucrurile neplacute din viata mea.

 5. Diana says:

  Dar vorbesc si de lucrurile care nu tin de mine, pe care chiar nu pot sa le coordonez… desi daca stau sa ma gandesc s-ar putea sa fie cumva tot o consecinta a actelor mele, ceea ce ma duce cu gandul ca ai dreptate straight face in mare parte. Poate e doar o incurajare naiva.

 6. […] cum spunea și addicted zilele trecute, soarta ne-o facem cu mâna noastră în marea majoritate a cazurilor. Eu acum sunt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.