Horoscopul lunii Martie 2012

Horoscop Martie 2012 Berbec

Daca esti zodia berbec, in luna martie 2012 castigurile si progresul sunt favorizate. Luna martie va fi o luna pozitiva pentru tine. Pe la jumatatea lunii martie poti avea un sentiment de detasare sau chiar delasare.

Horoscop Martie 2012 Taur

Daca esti zodia taur, in luna martie 2012 poti fi lipsita de energie, iar oportunitatile vor intarzia sa apara. O revigorare a nivelului de energie si al activitatii pot fi fi simtite spre sfarsitul lunii.

Horoscop Martie 2012 Gemeni

Daca esti zodia gemeni, in luna martie 2012 castigurile pot fi mai mici decat de obicei, desi va fi o luna pozitiva. Va trebui sa iti controlezi ego-ul si actiunile acum. Din cauza ca vei dori sa iti impui dorintele si parerile poti intra in conflict cu familia.

Horoscop Martie 2012 Rac

Daca esti zodia rac, in luna martie 2012 ar fi bine sa fii mai deschisa. Poti realiza ca este mult mai bine sa lucrezi in echipa decat sa te impotrivesti.

Horoscop Martie 2012 Leu

Daca esti zodia leu, in luna martie 2012 progresul va continua atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Poti realiza ca progresul a venit mai mult datorita cunostintelor de viata si instinctelor tale.

Horoscop Martie 2012 Fecioara

Daca esti zodia fecioara, in luna martie 2012 iti poti muta resedinta. Te poti muta in prima jumatate a lunii. Poti deveni creativa, dar si egoista in a doua jumatate a lunii.

Horoscop Martie 2012 Balanta

Daca esti zodia balanta, in luna martie 2012 evolutia copiilor este posibila. Investitiile vechi iti pot aduce castiguri fiind posibile si unele investitii noi. Avansarea la serviciu este posibila in a doua jumatate a lunii.

Horoscop Martie 2012 Scorpion

Daca esti zodia scorpion, in luna martie 2012 cariera va fi prioritatea ta acum. In prima jumatate a lunii poti simti o crestere in cariera. Autoritatea si increderea pot fi ridicate acum

Horoscop Martie 2012 Sagetator

Daca esti zodia sagetator, in luna martie 2012 problemele pot fi inca prezente in relatii. Persoanele singure pot intalni pe cineva special in aceasta luna. Poti avea pareri diferite de ale celorlalti si se pot isca controverse.

Horoscop Martie 2012 Capricorn

Daca esti zodia capricorn, in luna martie 2012 te poti simti somnoroasa si lipsita de energie. Sanatatea si imunitatea pot fi scazute acum. Norocul si fericirea vor fi in crestere in a doua jumatate a lunii.

Horoscop Martie 2012 Varsator

Daca esti zodia varsator, in luna martie 2012 vei avea mult noroc si vei presta munca de creatie. Sunt posibile unele discutii in contradictoriu cu unii membri ai familiei.

Horoscop Martie 2012 Pesti

Daca esti zodia pesti, in luna martie 2012 te vei concentra asupra carierei si din acest motiv veniturile vor creste pe masura muncii depuse. Social este o perioada buna in care iti poti face prieteni noi sau poti reintalni prieteni mai vechi.

sursa


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. ioly says:

  Sper sa se implineasca. big grin

 2. nICO says:

  speram la vesti bune love struck

 3. nICO says:

  Bine te-am gasit din nou. Sesiunea… happy Plus alte cateva, acumulate pe parcurs winking Dar e totul bine, slava Domnului! kiss

 4. Delisia says:

  Pfff, aiurea… luna martie se anunta imbatatoare,ca am o gramada de sarbatoriti laughing mai ales pe…smug
  Sisule tu unde te muti? rolling on the floor

 5. Cătălina says:

  Mno atunci toţi bani să vie la mine laughing că am eu pe cei cheltui laughing

 6. Diana says:

  Nu îmi schimb eu reședința nici cu forța. laughing

 7. haine says:

  Ce tare e acest post, felicitari chiar a meritat sa citesc ce ai scris

Leave a Reply

Your email address will not be published.