Cele mai “şocante” ştiri din 2011

Cele mai socante, cele mai cretine… cele mai cele stiri pur romanesti:

1. 3.000 de credinciosi au fost infectati cu HIV dupa ce au sarutat icoana Sfintei Paraschiva la Iasi. Circa 3000 de persoane din toata tara se afla si acum in situatie critica, dupa ce au contractat virusul imuno-deficitar (SIDA) de pe icoana facatoare de minuni a Sf. Parascheva, pe care au sarutat-o in weekend, in cadrul unui festival religios.

2. Oamenii de stiinta au anuntat prima imperechere dintre un porc si un sarpe. Experimentul a fost unul reusit. Imperecherea este in viziunea oamenilor de stiinta din Zimnicea primul pas dintr-o strategie mult mai ampla de eradicare a foametei pe glob asezand practic piatra de temelie pentru o viitoare imperechere intre iepuri de casa si canguri, bivolite si rinoceri si de ce nu capre si verze.

3. Un soarece cazut in apa sfintita a inviat la trei zile dupa moarte. Soarecele se simte bine si acum, stapanii lui declarand ca acesta nu s-a mai imbolnavit de la miracolul produs dupa cadere.

4. Biserica Ortodoxa Romana a publicat lista pozitiilor sexuale acceptate. Lansat cu ocazia implinirii a 1000 de ani de crestinism ortodox, Manualul de Sex Cuvios intocmit de Marele Sinod Patriarhal Roman cuprinde o serie de dispozitii pentru o viata sexuala ecumenica.

5. Adrian Nastase a fost dat afara din PSD pentru ca a pozat in Playboy. Pictorialul cu Adrian Nastase s-a vandut cel mai bine din toata istoria Playboy.

6. Premierul Romaniei, Emil Boc, ranit grav dupa ce s-a aruncat in gol de pe prima treapta a unei scari. Potrivit martorilor oculari, care nu isi explica gestul primului ministru, Boc a sarit benevol de pe treapta purtand o geaca de piele si o pereche de ochelari de soare, sustinand ca este Neo din Filmul Matrix.

7. Patriarhia a dat anunt pentru 12 voluntare care sa fie zidite in Catedrala Mantuirii Neamului. Patriarhia a cerut ca cele 12 voluntare sa fie botezate, sa fie virgine si sa aiba platite taxele integral la biserica.

8. Luna a daramat hornul unei case din Suceava. Casa nu a fost reconstruita niciodata. Se pare ca din cauza schimbarilor climaterice, luna s-a apropiat atat de mult de pamant incat a doborat mai multe antene de satelit si chiar hornul unei case cu trei etaje.

9. Soferii cu cruciulite in geam au primit dreptul de a circula cu 100 km/h in localitati. Decizia nu a fost contestata. Pe langa viteza preferentiala, de care vor beneficia de acum inainte, soferilor cu cruciulita in geam li s-au promis si alte surprize placute: vor putea vorbi la telefonul mobil, vor putea circula fara centura de siguranta si, in general, vor putea sa faca tot ce isi doresc, atata timp cat sunt siguri pe credinta lor.

10. Un controlor RATB a fost prins in flagrant in timp ce lua o spaga de 6.000 de euro in autobuzul 101 de la un student. Nila Nosferatu, studentul la Politehnica, Litere si Design de Interioare, cel care a oferit spaga, a primit o amenda de 800 de lei si i s-a interzis dreptul de a mai circula cu mijloacele de transport in comun.

11. O barja incarcata cu 200.000 de vipere cu corn a esuat langa Calafat. Se pare ca busolele barjei si intregul sistem de navigatie s-au defectat dupa ce barja s-a lovit de un recif de corali, fisurile neputand fi astupate in timp util.

12. O femeie a fost data afara de pe Facebook pentru ca era prea urata. Femeia nu si-a mai putut face niciodata cont pe celebra retea de socializare.

trombon.ro

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. pinguuina says:

    deci da-le malaughing)
    prima ii crima. deci, fereasca-ma Dzo ..ce oamenistraight face

    da 7 si 8laughing gosh

  2. Diana says:

    laughing Doamne fereste, ce am mai ras laughing Mi-au placut mult toate, una mai haioasa ca cealalta tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.