Măsoară-ţi cuvintele

Măsoară-ţi dorinţele, cântăreşte-ţi părerile, numără-ţi cuvintele.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Cât de greu e să-ți controlezi cuvintele, să te abții și să gândești de două ori înainte de a spune ceva. Știm că de cele mai multe ori cuvintele fac mai mult rău decât o palmă.

  • addicted says:

   De aceea multi spune ” mai bine imi dadea o palma decat sa spuna asta… “. Eu mi-s mai “inceata” si-mi cantaresc si vorbele spuse la nervi. Mi-e frica de regret si decat sa arunc o prostie mai bine o cantaresc, o gandesc de Nspe mii de ori si apoi o arunc… sau nu.

 2. Și eu sunt în faza în care încerc să-mi impun să tac, dar e așa de greu! laughing

 3. Diana says:

  Usor de zis, greu de facut straight face Dar de luat aminte. E bine sa nu faci abuz de cuvinte urate pentru ca unii se lasa mai afectati decat altii. Eu pot sa trec peste o ploaie de cuvinte, dar mi s-a intamplat sa intalnesc si persoane care nu-s ca mine worried

 4. NightOn says:

  E suficient să-ți controlezi gândurile. Restul vine de la sine winking

 5. pinguuina says:

  chiar vazui un documentar zilele astea.. cica ceea ce gandesti, atrage totstraight face
  nha draga, controleaza-ti gandurile.

 6. Ai ff mare dreptate, pe bune. Eu, cu ADHD, am dat-o deja in bara mai sus re postul ala in care intrebam cati ani ai. Dar sa stii ca NU fusesem suparat de ceva anume, sau acuzator, a fost doar de nivel de poate o gluma mai proasta. (Am probleme momentan si cu asta, dupa cum povesteam pe blogul lui Intuneric.)

  Chiar on-topic, am citit recent pe Internet ca intr-o universitate din Pennsylvania, un profesor tine un curs de asceticism monastic studentilor sai eventual interesati, tocmai pt a-i invata, printre altele, sa aprecieze si valoarea cuvantului rostit, si ce inseamna sa fii masurat in cuvinte, si ce importanta are cum le rostesti.

  Link, in lb engleza, http://www.huffingtonpost.com/2012/02/13/upenn-monk-class_n_1272814.html

  • addicted says:

   Nu-i nimic, impulsiva sunt si eu si stai calm ADHD-ul este acceptat pe aici atata timp cat coarda nu se intinde la extrem si in cazul tau fu`ok. happy
   Cred ca de s-ar incepe si la noi astfel de cursuri salile ar fi goale….

 7. Monica says:

  prefer sa fii sincer si scurt decat mincinos si nervos si plin de cuvinte urate!

  Cat despre dorinte – eu sunt o visatoare… asa cred ca o sa morlaughinglaughing

  • addicted says:

   Esti visatoare dar de n-ai fi, n-ai mai fi tu. happy Mie-mi plac oamenii visatori… sunt mai optimisti, mai rupti de tot uratul ce ne inconjoara si mai ambiosi pentru ca multi dintre ei nu se limiteaza doar la a visa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.