Şi bărbaţii bârfesc

Deschid subiectul în urma unei căutări Google, unei curiozităţi, unei întrebări a… nu ştiu cui, nu ştiu de unde.

Sa te fereasca Dumnezeu sa intri in gura barbatilor, ca nu te mai cureti nici cu toata apa din Dunare. ” – aşa să fie?

Nu ştiu cum e să fii prinsă în discuţia unor bărbaţi însă ştiu sigur că SI bărbaţii bârfesc iar unii o fac mai urât, mai drastic şi mai des decât femeile! Bărbaţii ar tinde să spună în stilul lor caracteristic ” draga mea, noi nu bârfim, noi facem observaţii ” – îhîm, sigur că da. Observaţiile au limită, nu te intinzi deasupra lor ore întregi în timp ce serveşti bere şi spargi seminţe!

Citisem într-o carte de cercetări că bărbaţii petrec 76 de minute zilnic bârfind. Ei depăşesc femeile care petrec doar 52 de minute pe zi pentru o suetă feminină! Subiectele abordate de bărbaţi sunt evidente: amintirile cu beţiile prietenilor, sex, poziţii,noutăţi din fotbal, vechi prieteni de scoală si, desigur, colegele de serviciu; subiectele femeilor sunt la fel de evidente: viaţa altor femei, fostele actualilor, noi cuceriri, cumpărături, viaţa sexuală a celorlalţi oameni sau greutatea lor şi/sau a  iubitului.

Să încercăm să fim realişti cu toţii, chiar dacă discutăm diferit şi abordăm alte subiecte, atât femeile cât şi bărbaţii trebuie să fie de acord că practică acest sport mai intens sau nu, mai des, mai rar, îl practică!

Sună urât dar doresc ca bârfitorii să ridice două degete sus. Ale mele sunt deja ridicate! happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Unii barbati barfesc mai rau decat femeile laughing Si n-am spus-o eu !

 2. pinguuina says:

  ehe! da sigur ca si ei barfesc, doar ca nu li se pare ca fac astalaughing
  daca ii pana acolo, cred ca sunt constienti toti ca n-are rost sa afirmam ca nu barfim never everlaughing
  ar fi o minciuna penibila !big grin

 3. adizzy says:

  dar nu ne-am plictisi daca nu am barfi asa o leaca? tongue da, nu e frumos, dar e relaxant (si nu tot timpul tre sa fie si negativ) tongue (doua degete sus)

 4. unii mai rau decat femeile big grin

 5. Rox says:

  Ei barfesc mai mult, asa e. Noi doar analizam, nu barfim. tongue

 6. Creve says:

  Eu întotdeauna am recunoscut că bărbații bârfesc mai mult ca femeile laughing) Dar ce-i drept mie mi se par mai interesante bârfele noastre decât ale voastre laughing) Să-mi fie cu iertare big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.