5 mai – Mărturisirile unui bărbat

Voi simţi cu adevărat că este Ziua Barbatului pe 5 mai atunci când:

1) Am să văd femeile alergând disperate prin magazine dupa bere aşa cum alergam noi în martie după flori, ursuleţi, inimioare şi multe altele!!
2) După ora 17 nu mai găseşti să cumperi bere bună nicaieri, doar Bergenbier… la pet ( echivalentul a trei garoafe)
3) Iubita o sa ma surprindă cu un bilet la meci, să bem o bere. să spargem seminţe şi să mâncăm un hot-dog, fără cina romantică, beţisoare parfumate şi lumânări (excepţie face cazul în care se ia curentul)
4) O să-mi aduca acasă o ladă de bere în vazul lumii, aşa cum aduc şi eu flori şi inimioare…să vadă şi ea cum e!!

merci Florin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Torden says:

  aaa… ce fel de barbat era asta ? laughing
  nu ma regasesc in tipar tongue

 2. Eu militez impotriva zilei barbatului.
  Femeile au prea multe zile, sunt prea rasfatate, iar ziua asta nici macar nu ne-au oferit-o ele, ci a trebuit sa ne-o luam noi, cu japca. Asa ca dintr-un spirit de sacrificiu, ar trebui sa renuntam la ea, ca sa fie clar ca doar ele sun sarbatoritele. Pentru ca altfel, ne pot arunca oricand o replica de genul: “Aveti si voi ziua voastra. Se compenseaza!”…. Pe naiba…mai bine mort, decat in coma la aparate…. crying

  • addicted says:

   Stiu ca militezi cum militez si eu impotriva miilor de zile a femeilor, impotriva pretentiilor lor marete etc.etc.etc. Eu ti-am zis, imi sunt ajuns ziua speciala a noastra in care amandoi suntem la fel de rasfatatati si ziua de nastere in care oricum nu cer multe.
   Deci.. nici mort, nici in coma la aparate!big grin

 3. Florin says:

  Sunt multe din femeile din Romania care au uitat ca a fost Ziua Barbatului.Nu-mi place sa vorbesc cu perdea si o spun direct : unele,chiar multe,sunteti invatate doar sa primiti.

  • Departe de mine intentia de a te corecta. Nu-mi sta in fire si nici nu am o statura intelectuala care sa-mi permita asa ceva. TIn totusi sa-ti fac o tiny little observatie, daca nu-i cu suparare. In loc sa fi spus “unele,chiar multe,sunteti invatate doar sa primiti.”, eu cred ca ar fi fost mai galant din partea ta sa spui “unele,chiar multe,sunt invatate doar sa primeasca.”. In felul asta evitai sa introduci si gazda in gramada celor “primitoare”, cum foarte plastic te-ai exprimat. Mai ales ca ‘mneaei a facut cadouri barbatilor inca de ieri, daca nu ma insel.

   • addicted says:

    Bro, il stiu pe Florin si vorbea de femei la modul general dar nu cred ca a vrut “brutal” sa ma includa in grupul pretentioaselor ce-si doresc chiar SI mai multe zile si care sunt obisnuite si asteapta doar sa primeasca. A zis si un adevar, multe, chiar foarte multe, asteapta doar sa primeasca DAR vina sta la cei care le obisnuiesc asa… Stii ca este vorba aia ” cum il/o cresti, asa il/o ai! ” – nimic mai adevarat!

    Am scris despre asta si in martie: http://www.touchofadream.ro/2012/03/cadou-de-martisor/

 4. Florin says:

  Atunci Catalin reformulez.Nu m-am referit in niciun caz la Addicted cu care ma stiu,cel putin in mediul online de ceva timp.

 5. Rox says:

  Ce haios este scris!

 6. Diana says:

  Și Norocul și sumedenia de beri no-name la pet de 2,5, 3 sau 5 litri cu ce sunt echivalente? laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.