Lucrurile pe care nu le putem avea

Cu toţii dorim lucruri pe care nu le putem obţine,e clar,nu există exceptii printre noi din acest punct de vedere.După mine,faptul că acceptăm această situaţie nu dovedeşte decât că suntem oameni maturi, inteligenţi.De ce?Pentru că încercăm în mod constant,toţi,să luăm din viaţă ce putem iar dacă în cea mai mare parte a vieţii n-am avut nimic,ne luăm revanşa atunci când se iveşte ocazia,nu?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 17 Comments
 1. Irina says:

  Important este sa fim multumiti de ceea ce avem, dar sa nu ne dam niciodata batuti. E greu de multe ori sa obtii ceea ce iti doresti, dar nu imposibil.

  • addicted says:

   Sunt chestii ce nu ne apartin si “achizitionarea” lor nu tine de noi, prin urmare sunt imposibil dar obtinut DAR astea-s putine, restul se limiteaza la cantitatea de dorinta de-a le avea si ambitie.

 2. Irina says:

  Exceptii o sa existe mereu, si trebuie sa fim constienti de asta. Important e sa nu aspiram la lucruri care nu ne apartin si sa ne concentram pe ce ne este rezervat noua. Tre’ sa fim copii destepti.

 3. Andra says:

  viata ar fi boring daca ne-am multumi doar cu ce avem. e normal sa visam la mai mult. e normal sa luptam pentru mai mult. eu, cand imi pun ceva in cap, foarte greu ma las pana nu obtin lucrul respectiv. daca toata lumea s-ar fi multumit cu ce avea, inca traiam in pesteri… sau sub cerul liber. e in adn-ul nostru sa vrem mai multe big grin

  • addicted says:

   Da, e normal ca fim ambitiosi si mereu sa tindem spre mai mult numai sa nu tindem la ceea ce au altii si prin ambitie sa le… furam ceea ce-au “agonisit”. tongue

 4. rozy says:

  Depinde de ce iti doresti in viata. Nu poti avea totul happy

 5. Eu pan’ la varsta mea am cam avut tot ce-am dorit si cu siguranta am facut numai ce-am vrut. Deja stau cu grija ca poate ma asteapta bau-bau dincolo, ca prea mi-a mers brici p’aici…sad Si unde mai pui ca-s si imatur, destul de prost si nici n-am o inteligenta sclipitoare.
  Dar vorba ta…unii e norocosi, cu toate ca e prosti…. Sorry, but i’m guilty as charged. big grin

  • addicted says:

   Trezirea, tu nu stii ca astia cu suflet vesnic tanar nu pier niciodata? big grin Si lasa glumitele si ironia ca numai imatus si “destul de prost” nu esti, daca ai ajuns pana aici e clar ca esti mai destept decat multi altii. laughing

 6. roscata says:

  Asa mi-as dori sa nu mai fiu bolnava, like never! big grin

 7. Mihaela says:

  Nu-mi place sa ma multumesc cu putin. Sunt multumita de viata mea dar vreau sa muncesc cat pot de mult ca sa fie mai bine. Nu vreau sa am regrete apoi ca n-am facut una sau alta. Atat timp cat nu ranesc pe nimeni si-mi vad de viata mea, bineinteles.

  • addicted says:

   ” Atat timp cat nu ranesc pe nimeni si-mi vad de viata mea, bineinteles. ” – exact! Tu asa gandesti, sunt altii insa care calca peste cadavre pentru a avea mai mult/e.

Leave a Reply

Your email address will not be published.