Trece vremea….

Există tineri cu minte multă şi bătrâni lipsiţi de minte; nu timpul te învaţă să gândeşti, ci firea şi educaţia timpurie! happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Uneori mi-e rușine de gafele bătrâneilor…

 2. Ne așteptăm la prea mult de la ei, datorită vârstei ne dorim să avem în ei exemplu bun.

  • addicted says:

   Exact la asta ma gandeam si eu…
   Personal de multe ori raman frapata de ceea ce au si ceea ce vad. Ar trebui sa avem ce invata de la ei.. sa ii luam ca pe un bun exemplu dar de unde?

 3. Diana says:

  E foarte posibil ce zici tu, depinde de gradul de inteligenta si personalitatea fiecaruia si bineinteles de educatia primita.

  • addicted says:

   … dar si de exeperienta. Sunt multi ce au trecut prin o groaza de chestii si sunt maturi si iti dau sfaturi bune dar sunt altii care te lasa efectiv masca. Batrani carora li se plimba ochii dupa fete de 15 16 ani.. batrani ce injura ca la usa cortului etc.

   • Diana says:

    E, asa e natura umana, unii mai inzestrati, altii mai putin. Prostia avanseaza si ea o data cu varsta big grin Nu trebuie sa ai 40-50 de ani ca sa dai un sfat, trebuie sa ai minte ca sa gestionezi situatia in gand si apoi sfatuiesti sau dai indicatii.

    • addicted says:

     Adevarat. Minte dar si experienta, sfaturile ce le dai in urma unor experiente proprii sunt mai “palpabile”decat cele pe care le dai ca si o parere..

Leave a Reply

Your email address will not be published.