Dor nebun de… duca!!

Desi suntem de mai bine de doua saptamani pe planurile bucovinene parca as vrea sa ma vad plecata si de aici. As vrea sa-mi “obosesc” picioarele si sa-mi stric incaltarile pe alte coclauri, nu pe aici, nu prin capitala ci undeva pe la…. mare, munte!? Nici eu nu stiu unde as vrea sa merg, stiu doar ca vreau sa PLEC!

Voi ce apucaturi de inceput de saptamana aveti?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 17 Comments
 1. nICO says:

  Sa stii ca si eu am chef de colindat, de plimbari… pacat ca nu se poate, momentan! Dar voi pastra dorul asta si-l voi potoli cu prima ocazie, sa fie mai mult! laughing)

 2. Probiu says:

  Eu as vrea sa stau numai plecat, mi-as lua o rulota si as pleca de nebun oriunde dar jobul ma tine priponit in aceeasi locatie sad

 3. vienela says:

  Oriunde prin lume, dar cu cortul sau cu o caruta cu coviltir, sa ma amuz si sa-i amuz pe altii. laughing

 4. Doru says:

  Ar fi bine sa putem pleca de fiecare data cand ne dorim… sa ne mai relaxam in natura, pe la mare sau in munti. Poate nici nu este nevoie sa ne ducem prea departe, doar un pic sa schimbam mediul sa mai iesim si sa vedem si noi ceva nou si altfel. Lasati ca fiecare dintre noi cu prima ocazie va profita pe maxim, rabdare sa avem doar winking

 5. Roscata says:

  eu vreau timp liber crying

 6. NightOn says:

  Îți recomand cu drag Obzor, Bulgaria. E de vis ca și zonă, ca peisaj, ca liniște, ca ce vrei tu, prețuri destul de accesibile, iar peste toate astea, te uiți în față și vezi marea, te uiți în stânga/dreapta (depinde de poziția din care te uiți tu tongue) vezi muntele. Ca să nu mai zic de nivelul foarte scăzut al poluării.

 7. Cătălina says:

  Ah, eu am nevoie de-un dor nebun de ducă laughing Numai nu vine laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.