Pasiunea de a trai

 Pentru multi dintre noi pasiunea de a trai sau motivatia de a trai cu pasiune inseamna cariera – pentru mine inseamna familia! Din dragoste pentru familie, pentru cei foarte apropiati mie fac din fiecare zi o zi speciala si-mi pun intreaga pasiune in toate interactiunile cu acestia.

Am intalnit persoane ce mi-au ras in fata cand le-am spus care e marea mea motivatie de a trai.  Intotdeauna am fost prinsa sufleteste de familie, totul se invarte in jurul familiei mele si pentru ea – FAMILIA mea, sunt capabila sa fac orice. Parintii mei, fratii mei, iubitul meu, bunica mea, nepotica mea, cumnatica mea – toti membrii familiei mele sunt imboldul necesar si un pas in a trai fericita fiecare zi din viata! Poate ei nu sunt constienti de asta dar cu ei aproape simt ca pot face orice, fara ei stiu clar ca as fi… NIMIC. Degeaba as avea succes pe plan profesional….

Dupa cum spuneam, pentru unii dintre voi motivatia de a trai cu pasiune inseamna cariera – sunt oameni care sunt dedicati trup si suflet muncii lor si fac asta zilnic cu pasiune pentru munca, pentru ca le place ceea ce fac si aceasta reprezinta motivatia lor cea mai puternica!

Evident, motivatia fiecaruia de a trai cu pasiune este personala si nu ar trebui sa ironizam motivatia si/sau aspiratiile nimanui, pentru ca fiecare dintre noi in felul nostru, suntem unici si pasiunile, telurile, modul in care ne traim viata, sunt diferite!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. zdwub says:

    Eu sunt de parere ca ar trebui sa existe un echilibru intre cariera si familie big grin

  2. ioly says:

    La fel sunt si eu deci te inteleg tongue

  3. vienela says:

    Eu traiesc pentru sotul meu si mai ales pentru copil. Nu as mai fi om fara ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published.