Am uitat sa apreciem…

… ce avem!

Mereu am fost de parere ca cel care nu are apreciaza mai mult tot ce i se ofera decat cel care are si mai sunt de parere ca avem multe de invatat de la cei pe care ii vedem necajiti pe strazi; ei au invatat sa traiasca astfel si nu e deloc usor. Nu toti au ajuns pe strazi din cauza viciilor, multi si-au pierdut locuintele din prea multa incredere in rude, altii din naivitate s.a . Sa invatam de la ei si sa apreciem “putinul” ce il avem – stiu, spun asta destul de des dar simt ca nu e de ajuns pentru multi dintre noi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. zdwub says:

  Trist, dar adevarat…cel care are de toate considera ca fiind normal orice primeste sau are in schimb cel care nu are mai nimic si traieste de pe o zi pe alta vede si in cel mai mic si neinsemnat “dar” primit ceva de care chiar avea nevoie si se bucura enorm chiar daca poate acel “dar” inseamna o paine…lucru banal si norma(sa ai) pentru multi altii

  • addicted says:

   Ce as vrea ca cei care traiesc pe un norisor al lor plin de bani sa se izbeasca macar o data cu fundul de pamant sa fie apoi atenti si la nevoile celorlalti.

 2. Aniela Deby says:

  Ba da..eu stiu cand suntem apreciate cu adevarat.Stiu cand apreciem un lucru la valoarea lui.Stii cand?atunci cand nu mai avemlaughingsau nu mai au..

 3. Grapefruits says:

  Poate din cauza asta mi se întâmplă numai nenorociri… pt că nu mă bucur de ce am şi am impresia că trebuie să fac mai mult şi mai mult….

  • addicted says:

   E ok sa vrei mai mult, e ok sa te ambitionezi ca capeti ce iti doresti cu ardoare dar din cand in cand e bine sa te si opresti, sa faci o pauza si sa spui “multumesc” pentru ceea ce ai. Comparativ cu ce au altii… e o comoara!

 4. nICO says:

  Adevarul este ca, ar trebui privit altfel tot ce avem, pentru ca, poate altii, n-au nici macar atat… totul pleaca de la setea de mai mult… In momentul in care realizezi ca poti avea mai mult, uiti de ceea ce ai, si totul devine o continua fuga pentru a dobandi si mai mult… e mare lucru sa ramai cu picioarele pe pamant chiar si atunci cand ai ce n-au multi…

  • addicted says:

   Cred ca cei care raman cu picioarele pe pamant sunt cei care nu au avut si au ajuns sa aiba ce isi doreau.. Ma refer la cei cu o situatie financiara buna dobandita dupa ani de necaz! Cunosc cateva persoane de acest gen si sunt extrem de bine prinse de realitate.

 5. vienela says:

  Unul care are totul de la viata nu va asculta niciodata asemenea sfaturi, convins fiind ca lui nu i se poate intampla. Nu va aprecia nimic la justa valoare, pentru ca isi permite orice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.