Aproape sigur nu stiati ca…

Poluarea ingrasa!

Nu doar lipsa exercitiilor fizice si dietele „proaste” sunt singurele care duc la cresterea cifrelor legate de obezitate si diabet in multe tari ci si prezenta anumitor chimicale. Poluantii organici persitenti intra in organismul nostru cand consumăm alimente grase precum lactate, carne si in mod special, peste gras.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. Kadia spune:

    Eu zic sa nu mai mancam nimic si sa incetam sa respiram, cu siguranta toata lumea va fi mai slaba si in timp vom avea o planeta mai curata.

    • addicted spune:

      La asta ma gandeam si eu. Zilele trecute imi venise de exemplu pofta de rosii cu branza, combinatia aceasa e nimicitoare pentru rinichi.. apoi, imi venise pofta de crenvursti care chipurile sunt facuti din diferite combinatii bla bla, puii sunt „indesati” cu antibiotice bla bla. Daca e sa o luam asa, nimic din tot ce poftim si mancam nu e sanatos, fructele sunt stropite, animalele chinuite s.a Vorba ta, zic ca incetam sa si mai respiram…

  2. zdwub spune:

    Momentan pentru mine subiectul este unul care ma amuza. De ce? DIn simplul motiv ca organismul meu asa cum este asa ramane oricat as manca laughing Nu ma ingras, dar nici nu slabesc [ca aspect…pentru ca la fel aratam si la 47 in toamna si la fel aratam si la 51 in iarna si la fel si 48 acum in vara] …si pot sa spun ca mananc laughing chiar mananc destul de multwhistling si nu tin cont ca are prea multe kcal , prea multe grasimi, etc etc laughing

  3. Probiu spune:

    Cred ca mai degraba e vorba de metabolism si de stimuli alimentari

  4. vienela spune:

    La cat de poluat este Ploiestiul, ar trebui sa fiu obeza si totusi sunt sub greutate. Tot cercetatorii britanici au scos-o si pe asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *