Fericirea noastra depinde de…

  Oamenii sunt naivi! Multi din cei din specia ” visatoare ” au impresia ca fericirea e ceva ce poate fi atinsa usor, pescuita in orice lac si tinuta pe vesnicie fara nici un chin. Atunci cand totusi le lipseste, atunci cand sunt tristi, suparati, in necaz, frustrati exclama ca este vina sortii.

Nu, chiar nu,  fericirea noastra depinde de ceea ce suntem, de individualitatea noastra si, totusi prea adesea oamenii constienti de asta dau vina pe soarta!!?

foto


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. NightOn spune:

  …de modul în care gândim, de modul în care percepem tot ceea ce viața ne aduce în cale.

 2. Max Peter spune:

  Din păcate (pentru unii), fericirea nu pică nici din cer, nici din pom. Trebuie să munceşti zdravăn pentru ea. Părerea mea…

  • addicted spune:

   Parerea ta e una pe care o sustin atat eu cat si altii care muncesc pentru ea. Fie ca este vorba de fericirea din lucruri marunte sau din lucruri mari, pentru ea trebuie sa tragi tare iar atunci cand stai cu mainile in san si nu ai parte de ea numai pe destin si soarta nu e cazul sa dai vina.

 3. Andrei spune:

  Si eu sunt un visator. Imi place sa visez, probabil daca n-as visa, as muri. Si tocmai pentru ca visez stiu ca fericirea e greu de atins, dar cand te afli in situatii in care nu-ti pot asigura fericirea, atunci visezi, visezi ca esti fericit si ca ai ceea ce doresti, asta pana cand visele devin realitate.

  • addicted spune:

   Nu vorbesc de oamenii care viseaza caci si eu visez cu ochii deschisi la multe din ce nici nu as putea sa ating, ci la cei care stau cu mana intinsa si ochii inchis ASTEPTAND, la putori ca sa le zic direct, ma refer! happy Putori care isi blameaza soarta si dau vina pe destin, ca ” asa este scris „.

 4. vienela spune:

  „Asa este scris” mai este valabila doar pentru batranele de la tara, cred. Nu, nu este scris asa. Mai bine s-ar folosi de aia cu „Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista”. Ar fi mult mai castigati.
  Dar parerea mea despre fericire ai vazut-o ieri, la mine pe blog.

  • addicted spune:

   Sa stii ca mai bine s-ar ghida dupa aia. Nu inteleg de ce se ascund oamenii dupa ” soarta ” si dau vina pe ea cand TOTUL depinde de ei si de actiunile lor!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *