Pilula de ras

Marturiserea pacatelor inainte de moarte a fost inventata pentru ca experienta acumulata de om pe parcursul vietii sa nu se piarda in zadar!

Nedreptate – atunci cand sotia ta este gravida si toate rudele sau prietenii o mangaie pe burta si spun “Felicitari!”.
Si nimeni nu se apropie de tine sa-ti mangaie coaiele si sa-ti spun “Bravo!”

Daca o domnisoara rade de glumele tale, inseamna ca punctul Hi-Hi a fost deja gasit si ti se va permite sa cauti si punctul G!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. […] aceste întrebări, dacă se poate într-un ritm chiar ACCELERAT, următorii: Vladimir, Spanac, Addicted, Nice, Aniela, Raluca, C. L. M. , Toby, 50 de bani, Kadia, Emil, Gabriela, Aura, Adelina, Florin, […]

  2. Calin Andreea Daniela says:

    laughing

  3. Damon says:

    am auzit si io un banc bun zilele astea, sau poate nu-i asa bun, da’ pe mine m-a ras. here goes ( nu-i cu steuaa )big grine ziua lui, Vlad Tepes primeste drept cadou de la ostenii sai o padure de tzepe cu cate un turc infipt in ele. Iese Voda la balcon si se minuneaza.Si, cum priveste el spre tzepe vede un turc care mai misca, se urca pe cal si pleaca spre el.- Ce faci mah, nu ai murit ?Turcuwavehhaaaaaaa Voda:- Ce zici mah acolo ?Turcu:- Hhhaaaaa ..Voda:- Zi ba mai tare ca nu te intelegTurcu:- HHHAAAPPY BIRTHDAY TO YOUUU..

Leave a Reply

Your email address will not be published.