Stropi de cafea

Revin cu oftat si deja dor… de la mare. Amar de timp in stropi de cafea, acum eu beau, dar timpul sper ca imi va da înapoi, nu ceea ce am dat si nici ceea ce nu am luat!

`Neata buna va zic si curioasa va intreb: Ce ati facut in weekend?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Max Peter says:

  UAU!!! Numai chesti din astea aş mânca!… big grin
  Am avut un weekend aiurea. N-am avut niciun chef. Am dormit aproape tot timpul.

  • addicted says:

   Mie-mi spui?Voi cauta reteta si voi incerca sa imi fac. Daca iese ceva, anunt!big grin
   Noi am vb ceva zilele trecute, trebuia sa iti faci “rost” de chef caci de timp liber ducem toti lipsa si trebuia sa profitam de el. Ia vezi, nu supara copilul din mine ca se da cu fundul de pamant si se supara!big grin

 2. Denis says:

  Am iesit in club sambata si duminica am vazut un film big grin

 3. Diana says:

  Eu am reușit week-end-ul ăsta să ajung pe la noi prin oraș. laughing

  Mi-am luat 4 zile libere, am plecat vineri ca bezmetica, am stat cu aia mică toată sâmbăta și m-am jucat (adică a scos untul din mine), am fost la bunici și duminică și luni (cred că din liceu n-am mai petrecut așa mult timp cu ei), azi de dimineață m-am suit cu fundul în microbuz (s-or fi aliniat planetele de am venit eu la București cu microbuzul, dar după aventura de vineri cu 6 ore tren + 1 oră autobuz mi s-a aplecat), la 12 eram în București, alea-alea… mi-am rezolvat o parte din probleme și sper să se mai alinieze niște planete și să fac mâine o excursie minunată… offf… cel mai prelungit week-end de până acum.

  Și mă simt de parcă nu aș mai pleca nicăieri și zilele de concediu pe care le am îmi fac așa cu ochiul…

  • addicted says:

   Cat de mult te invidiez pentru c-ai ajuns acasa!! Eu abia in august mai merg pentru cateva zile si presimt ca ma voi intoarce iar trista, ca de fiecare data. Inainte abia asteptam sa plec de acolo, acum abia astept sa ajung..
   Am sa tin pumnii sa se alinieze planetele si sa reusesti sa mergi in excursia minunata… care va fi, unde?

   • Diana says:

    Nu fi așa invidioasă pe mine, că tu oricum ajungi prin zona aia mai des (din câte am citit), eu dacă ajung a treia oară într-un an e minune. tongue
    Bine… eu sunt mai mult cu așteptatul vremurilor când familia se va reîntregi aici, la București, nu sunt legată de locuri și alți oameni… dar sunt conștientă că mai sunt de trecut niște ani buni.

    Teoretic aveam plănuită în perioada asta o excursie prin zona Bucegilor, să ajung eu de la mama direct la Sinaia sau Bușteni (adică azi), să dormim o noapte acolo și apoi de dimineață pe munte, eventual până sus pe platou la Babele, însă cu incendiile recente de vegetație am renunțat.
    Destinația de mâine e cam semi-surpriză pentru mine, de asta îi zic excursie minunată. Pot să mă hotărăsc și mâine dimineață. Tind să cred că o să ajung pe la Curtea de Argeș, Târgoviște, Horezu, prin zona aia.

    • addicted says:

     Da, merg mai des pentru ca-s constienta ca din toamna lucrurile se vor schimba si voi mai ajunge doar de sarbatori…
     Sper sa ajungi sau ajungeti pe unde v-ati propus si sa aveti un concediu lipsit de incidente!

 4. vienela says:

  Mare lucru nu am facut, ca la mine toate ilele sunt la fel. Mi-ai adus si mie o scoica? tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.