Amuzament: Autobiografie

-Am fost director la o mare intrepindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la serviciu cu Dacia neagra. Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10.000 de lei pentru inmormantarea unui tovaras din comitetul central. Am raspuns ca , cu atati bani , as inmormanta tot comitetul central. Din acel moment am devenit director la o i ntreprindere mai mica.

Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretata mai in varsta iar la serviciu mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid. Am raspuns, ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus cu siguranta; din acel moment am lucrat ca maistru. La serviciu mergeam cu masina proprie si eu imi faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Ceausescu si pe cea a Lolobrigidei. Odata mi-au spus sa dau jos poza curvei de pe perete, iar eu am dat jos poza lui Ceausescu; din acel moment am lucrat zilier la sapat santuri..
Mergeam la serviciu cu bicicleta si imi aduceam cafeaua de acasa, in termos. Odata, in timp ce sapam santul, au venit si mi-au spus sa-mi iau bicicleta de acolo ca urma sa treaca o delegatie de partid de la Bucuresti. Am raspuns , ca sa nu-si faca probleme ca bicicleta e legata si nu au cum sa mi-o fure; din acel moment am ramas fara servici..
O vreme am fost somer , pana cand a venit revolutia, m-am reabilitat, am intrat in politica si m-am inscris intr-un partid. Acum cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la serviciu merg cu un Audi cu sofer personal….
In rest , imi tin gura si, din cand in cand ridic mana sa votez, imi creste nivelul de trai si acoperirea cheltuielilor!

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Aniela Deby says:

    Asta e romanul din ziua de azi ?laughing

  2. […] nu mă gândesc niciodată cum a ajuns acea cafea în ceaşca mea. O pregătesc şi o savurez pe îndelete, fumând două, trei ţigări, fără să […]

  3. vienela says:

    Mai ca imi vine sa spun ca este adevarat. Dar cei care stiu sa taca, au invatat de mici, nu dupa revolutie. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.