Dor de toamna

 Pentru multi toamna este anotimpul melancoliei, pentru mine reprezinta trecerea de la caldura dogoritoare a verii la aer respirabil. Mi-e dor de toamna, mi-e dor de linistea profunda a toamnei, de frunzele ingalbenite, de ceaiuri aburinde si aromate in dupa-amieze racoroase, cu soare bland. Mi-e dor de liniste profunda a toamnei.

Cand spun toamna nu ma gandesc la copaci dezgoliti si zile friguroase. Ma gandesc la aer curat, liniste si sentimentul ca ai inima plina de lucruri care iti fac placere. Ma gandesc la amintiri, la prieteni, la regasiri, la imbratisari care sa iti tina de cald. Azi… mi-e dor de toamna!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Ana Q. spune:

    Azi am citit numai posturi melancolice, sau poate asa ma simt eu si le-am citit cu mintea nostalgica pe toate. Si mie mi-e dor de toamna, este si va ramane pentru totdeauna anotimpul sufletului meu. Simt din ce in ce mai mult cum isi face simtita prezenta.

  2. Cris-Mary spune:

    Si eu ma gandeam de curand ca imi e dor de cateva poze de toamna big grin Dupa cum arata lucrurile nu mai e mult pana atunci big grin

  3. Aniela Deby spune:

    Imediat vine toamna,draga mea..big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *