Draga orice (mi-)ai fi acum…

” Draga bucatica din trecutul meu,

Imi aduc aminte bine, mult prea bine, de tine, de noi. Nu am uitat NIMIC, nici clipele frumoase petrecute impreuna, nici nebuniile, nici hopurile peste care am trecut cu zambetul pe mecla tot impreuna, nici discutiile interminabile, nici aroganta ta, nici rabdarea mea si nici palma primita pe suflet….

Draga….. tu, nu voi alunga niciodata sentimentul placut pe care-l aveam in compania ta, nici senzatia de titirez ce-o aveam cand ma gandeam ca ceva ti s-a intamplat. M-ai busit cu fundul de pamant, m-ai dezamagit si m-ai ranit; a durut dar mi-am sters lacrimile si-am asteptat ziua in care voi privi “drama” cu indiferenta!

Nu am uitat si cred ca nici nu am iertat dar, din fericire pentru mine, am ajuns sa fiu indiferenta, sa-mi las garda jos, sa nu mai am rabdare cu cine simt ca nu merita si mai ales sa-mi dau mie mai multa importanta si toate astea datorita tie. Am crescut datorita gustului amar lasat in urma “despartirii” noastre si-ti multumesc; m-ai transformat. Fara tine nu as fi fost ce sunt astazi! Vei sta mereu intr-un sertar al mintii mele dar sa nu ai pretentia sa te cobor in suflet…

Te salut cu liniste eu ,cea pe care ai ranit-o dar te poate privi senin in fata. “

Pentru cei pe care acum, cu regret, nu-i mai pot numi prieteni!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. zdwub says:

  La indiferenta aia vreau sa reusesc si eu sa ajung, dar nu e chiar asa usor din pacatesad

 2. Cris-Mary says:

  Vreau si eu un pic de indiferenta! Te admir pentru puterea de a merge mai departe si ma bucur pentru tine si cu tine pentru viata frumoasa de acum.

 3. Somebody u used to know says:

  Sunt mandra de tine pentru faptull ca nu ti-ai uitat trecutul si fosti prieteni, si ca pastrezi totul intr-un sertar.

 4. pinguuina says:

  felicitari pentru articol.
  felicitari si pentru ca ai ajuns sa poti face asta

Leave a Reply

Your email address will not be published.