La multi ani, Maria/n/a!?

 La multi ani celor care astazi isi serbeaza onomastica. La multi ani Maria, Mariana, Marian s.a  Sa va bucurati de viata, de zambete, de tot ce e frumos!

Eu totusi stiu ca astazi este adormirea Maicii Domnului si se “sarbatoresc”mortii si pe 8 septembrie se primesc urarile de La multi ani, insa stiu persoane ce petrec si astazi si pe 8… Lor le zic La multi ani!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Max says:

  La mulţi ani tuturor sărbătoritelor şi sărbătoriţilor! happy

 2. griinuts says:

  așa este, azi se ”sărbătorește” Maria moartă. devine destul de enervant să vezi că foaaarte puțină lume știe treaba asta straight face

 3. vienela says:

  Eu nu o am decat pe soacra mea Maria. Nu am auzit pana astazi ca nu trebuie sa spui LA MULTI ANI. Ii urezi omului lamulti ani pentru onomastica, ceea ce nu are nici o legatura cu mortii. De unde vin oamenii cu asemenea reguli nu inteleg.

  • addicted says:

   Nu e vb de reguli,nici pe departe ci de faptul ca este Adormirea Maicii Domnului si crestineste se “sarbatoresc”mortii dat fiind faptul ca e Adormirea, de la asta se intelege totul. E ca si cum sarbatoresti si chefuiesti cand e ziua mortii cuiva. Pe 8 sept. este insa sarbatorea Sfinteii Maria. Crestineste nu se spune la multi ani astazi si nu se petrece! Fiecare insa faca cum crede si cum stie,am mai zis.

 4. Mihaela says:

  Si eu stiu ca pe 8 sept se sarbatoreste Sf Maria…si mi se par destul de creepy urarile de pe 15 august, cand este Adormirea Maicii Domnului. Ei, recunosc ca e derutant, mai ales pentru cei care nu le au cu religia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.