Ne nastem singuri, murim singuri!

 Atunci cand ai nevoie de un sfat prietenesc, de o imbratisare adevarata si sincera, nimeni din toti cei care spuneau ca iti vor fi aproape, nu sunt langa tine ca sa ti le ofere. Te-ai/s-au indepartat toti de tine/ei. Nimeni nu are nevoie de tine, de problemele tale, sunt in plus pentru ei. In asfel de situatii nu stii ce sa faci, pe cine sa intrebi, pe ce cale sa pornesti. Esti singur/a… cu gandurile tale!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. zdwub spune:

    Exact situatia si starea mea din momentul asta(care dureaza de vreo 2 zile defapt)straight face

  2. NightOn spune:

    Ăsta este un lucru bun dacă stai bine să te gândești. Nu ai nevoie de alții să-ți spună ce cred ei că ar trebui să faci. Tu știi singură ce este mai bine pentru tine și ce ai de făcut. Chiar știi! Lasă-i pe acei alții în treaba lor și concentrează-te pe tine deoarece ai mult mai mult de câștigat. Dacă tu te lași târâtă în astfel de chestii nu primești în schimb decât dezamăgire și frustrare. Tu ești tot ce-ți trebuie, nu alții.

  3. vienela spune:

    Chiar daca se afla in jurul meu oameni dispusi sa ma asculte si sa imi dea sfaturi, pana nu trec totul prin filtrul gandirii mele si prin cel al intuitiei, nu misc un pai. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *