O inima pentru fiecare

“and if your lucky in this life.. you will be “that” person for the one who has yours…”

Am mai spus-o si voi continua sa o spun: in dragoste NU e NIMENI o exceptie! Nu scapa nimeni de fluturasii din stomac, de sentimentul de titirez, de dependenta s.a

E greu de crezut pana in momentul in care realizezi, asa cum am realizat si eu, ca nu ne ocoleste dragostea, ca poate NOI o ocolim pe ea, ca daca dam peste ” cretini”/” cretine ” nu inseamna ca avem ghinion sau ca este ceva in neregula cu noi, ci inseamna ca asta e cursul, ca inainte de a da peste ” the one ” ( da,CRED in the one! ) trebuie sa cresti in relatii, sa treci peste diverse sentimente, sa inveti cateva lectii pentru ca doar astfel iti dai seama ce iti doresti realmente! Realizezi in timp ca iubirea ce credeai ca o porti cuiva nici nu se numea iubire, ca ai facut o drama din nimic si ca despartirile nu inseamna decat faptul ca faci loc de ceva mai BUN.

Nu suntem exceptii, fiecare din noi are un suflet al lui, o jumatate; treci pe langa ea doar daca esti prea ORB si esti prea ocupat cu/de lucrurile care nu conteaza.

Uitati-va bine in jurul vostru si aveti grija, daca trece dragostea pe langa voi trece din vina voastra… Nu va ocupati inima cu sentimente pentru o persoana care nu merita, daca va DOVEDESTE ca nu merita, nu va chinuiti sa iubiti atunci cand inima spune ” nu pot „,  continuati sa mergeti inainte singuri pentru a da de ceva facut pentru VOI!

Nu va complaceti in diferite situatii, in ipostaza de victima a vietii pentru ca sigur exista o inima pentru fiecare.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Cris-Mary spune:

    Ca de obicei cuvinte intelepte cu care sunt total de acord pentru ca been there ..done that.

  2. Danna spune:

    Imi place cum gandesti, si eu cred in THE ONE!Corect, intotdeauna sunt de parere ca daca pierzi un lucru, un prieten, un iubit, in viata ta va veni unul si mai bun.Daca nu a fost sa fie.C’est la vie!!! Imi place articolul!

    • addicted spune:

      Ma bucur. happy
      Oricum, totul primim si pierdem in urma actiunilor noastre, nu e corect sa dam vina pe cineva anume cand ni se intampla ceva! Si ma bucur ca cineva merge pe al meu principiu si anume ca atunci cand pierzi ceva inseamna ca mai mult ca sigur se face loc de ceva SI mai bun.

  3. ioly spune:

    E frumos cand sfatuiesti oamenii din propria experienta insa multi nu cred, nu spera si isi vad doar de suferinta actuala

  4. vienela spune:

    Poate parea de necrezut, dar eu am auzit oameni care spuneau ca nu au fost niciodata indragostiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *