Un nou parfum, o noua incantare a simturilor

 Se apropie 11 septembrie; acum un an eram entuziasmata, abia asteptam sa vina “ziua cea mare” caci in ziua de 11 ma simt cea mai importanta, cel putin ma simteam…. Acum ca nimic nu e la locul lui, ca mi-s naucita de ganduri cretine si ca nu-mi stiu bine doua persoane mult iubite nu-mi arde de 11, 12 s.a

Eh, dar hai ca eu mi-s fata ce sta mereu cu zambetul pe buze si cu spatele drept, nu? Zambesc, ma rog si SPER ca vor fi bine, trebuie caci doar mi-s sursa mea de energie. Revin si multumesc celor care din timp m-au surprins cu diferite cadouri. Am primit mai mult/e decat credeam insa unul din cele mai speciale cadouri, de pana acum, ramane parfumul de mult dorit: Truth or Dare by Madonna. 

Nu ii pot descrie parfumul, pot spune doar ca e floral, miresmatic si…. regeste. E un amestesc de arome: caramel, vanilie , iasomie si un strop placut de liliac; amestec ce-mi aduce aminte de mama si da, cred ca de aia-mi place atat de mult!

Il voi purta cu mare mare MARE drag.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. ioly says:

  Asa, cu zambetul pe buze. happy Nu cunosc parfumul dar tu zici ca este floral inseamna ca miroase fain.

 2. vienela says:

  Nu cunosc parfumul. Dar iti doresc sa te bucuri de el si mai ales sa scapi de grijile care te framanta, sa iti serbezi ziua asa cum se cuvine, fericita alaturi de cei dragi.

 3. Mihai says:

  Sa il porti cu placere si la multi ani daca uit tongue

 4. Roscata says:

  Sa il stapanesti sanatoasa!
  Eu nu am primit nimic de ziua mea sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.