In cautarea unui Top Level Hosting

 Dupa lungi discutii si razboaie seculare s-a hotarat intr-un final al meu drag frate sa isi deschida un site de incaltaminte si ,evident, este in cautare unei firme de gazduire web. Pe langa faptul ca m-a “selectat” pe mine sa ma ocup de site, m-a rugat sa ii caut si hosting cu ,citez, “servicii calitative” dar care sa nu ii zdruncine buzunarul.

I-am explicat ca preturile de la o firma la alta nu sunt atat de mari si ca diferenta sta in servicii, fiabilitate, stabilitatea, raspunsuri si solutionari prompte la problemele intampinate s.a . Astea-s “baza” si astea le-am intalnit si la Top Level Hosting pe care din start i-am si recomandat.

M-a atras si faptul ca in comparatie cu alte firme de hosting ei folosesc echipamente profesionale inclusiv servere HP iar preturile nu te dau peste cap. O alta chestie interesanta si nemaintalnita in Romania, cel putin nu de mine, reprezinta faptul ca au servere VPS pe diskuri SSD. Sunt foarte performante in comparatie cu VPS-urile pe diskuri S-ATA/SAS, iar pretul este acelasi.  Am cautat cateva site-uri ce au gazduire la ei si am vazut ca respectivele se misca bine si nu sunt probleme de latenta, de aceea zic ca ar fi alegerea perfecta pentru el!

Voi ce probleme ati intampinat sau intampinati la firmele de hosting?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Mihai says:

    Nu am site nu am ce zice dar pot si eu recomanda unora care cica vor sa faca bani din blogging si uita de partea asta cu hosting-ul.

  2. Yamasha says:

    Eu am un vps la o adica pot hosta mult mai multe site-uri, doar traficul sa nu-l suprasolicite. Dpmv tot ar trebui sa faca lucrul asta…isi iau un VPS si scapa de griji. big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.