PUMA Creative Factory – M-am distrat “colorand”

Ieri dimineata entuziasmati ne-am facut prezenta la evenimentul PUMA The Creative FactoryLove Thy Planet ce a avut loc in Club Oxygen din Sun Plaza.

Inca de cand am primit invitatia m-am gandit ca evenimentul va avea acelasi succes ca editia Puma Creative Factory din noiembrie 2010 prin care consumatorii isi puteau personaliza online  perechea de pantofi dorita. De aceasta data PUMA a facut un parteneriat cu  Wildlife Works si Lumi pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea si priceperea la treaba , folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti .

La eveniment am fost cu drag intampinati de niste minunatii de prajiturele de care iti era si mila sa te atingi:

Atmosfera era una degajata si fiecare persoana invitata isi clatea ochii cu modelele de origami meticulos realizate, cu tablourile din pufuleti, ciocolata, napolitane s.a realizate de Daniel Radulescu si cateva din tricourile deja imprimate:

foto ” arta in pufuleti“: Elena

In cadrul evenimentului s-a desfasurat si un concurs pentru toti iubitorii PUMA, participantii avand ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de ambasadorul Romaniei al acestui eveniment, Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari.

Toti participantii au primit cate un tricou si o geanta si au avut posibilitatea de a-si printa chiar si fotografii realizate de ei folosind Inkodye®, un colorant-vopsea  produs de Lumi , colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui.

Nu aveai nevoie decat de materialele de baza adica tricoul si/sau geanta, de poza printata, 3 mini-trafaleti, de colorantii vopsea ( pe rosu, albastru, portocaliu ) si de… inspiratie:

Noi am “lucrat” la aceste doua fotografii care nu au iesit tocmai cum am vrut noi dar cel putin ne-am distrat incercand sa facem ceva cu ale noastre manute:

Si 3 din tricourile participantilor la concurs, tricouri ce galant stateau sa se usuce la soare:

Evenimentul, asa cum am intuit, a fost unul de mare succes, toti participantii plecand de acolo cu o geanta sau un tricou personalizat si cu un zambet marca Puma! Daca sunteti talentati sau pur si simplu doriti sa va distrati, incarcati o poza pe http://www.pumalovethyplanet.com/  cu ceea ce iubiti la planeta noastra si puteti castiga 2.000 euro + alte faine premii.

Voi cu ce v-ati fi printat tricoul/geanta?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. ioly says:

  Ti-am zis ca esti norocoasa pentru ca poti participa la astfel de evenimente. happy
  Trebuia sa pui si poza cu tricourile la final, chiar de nu au iesit. tongue

 2. Cris-Mary says:

  Super fain eveniment! Si operele voastre de arta au fost reprezentative ”voi” big grin

 3. Elena says:

  Al tau era tricoul cu tipa cu umbrela??!! Acum mi-e ciuda si mai tare! Am vazut negativul acolo si-am vrut si eu sa folosesc imaginea pe geanta, dar nu m-au lasat, mi-au spus ca e imaginea unei concurente si n-ar fi ok s-o folosesc… happy

  • addicted says:

   Da, al meu era dar nu am participat la concurs deci ti-l putea da sa ti-l faci. happy Nu te oftica pentru ca oricum nu ti-ar fi iesit pentru ca nici mie nu mi-a iesit. sad

 4. Pato Basil says:

  Va invidiez crying eu n-am putut sa ajung sad, in momente ca astea mi-as dori sa stau in Bucuresti sad

 5. Antoniahutg says:

  Ai o pagina foarte tare! Se vede ca te ocupi si te straduiesti sa fi in top. Am si eu un site de anunturi gratuite si ma straduiesc sa fiu si eu in top, dar nu voi reusi sa te egalez.
  Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.