O gura de ambitie

” Poţi ajunge oriunde pe jos, dacă ai ambiţie. “

Nimic mai corect! TOTUL tine de vointa si ambitie indiferent ca vrei sa mergi mai departe dupa o despartire, sa slabesti, ca vrei sa rezolvi o problema s.a. Pana si inteligenta se naste din dorinta, ambitie si sah. Inteligenta e nativa, cel putin eu asa cred; desigur, poate fi educata sau nu DAR cine s-a nascut prost nu va muri inteligent, chiar daca va impinge pionii, cu maxima ambitie.

Voi ce credeti si… in ce v-ati pus cel mai tare ambitia ” la contributie ” ?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Mihai says:

  Bine zis, tine de ambitie si daca vreo ceva il poti avea

 2. ella says:

  Cred ca cea mai frumoasa experienta legata de ambitie, a fost acum 10 ani cand iubitul meu de la vremea respectiva a aflat ca as vrea sa lucrez ca reporter la un ziar local. Opinia lui a fost clara: “Nu esti capabila”. Eu am zambit, m-am dus la interviu si am ramas acolo cativa ani buni. Cu toate ca initial am zis ca raman doar pe perioada vacantei, am descoperit ca job-ul respectiv chiar imi place iar acum ma gandesc inca o data, sa ma intorc la el happy
  Cred ca in general, in viata, e important sa incerci cat mai multe. E mai bine sa spui “am incercat si n-a mers” decat sa ai regrete la modul “daca atunci as fi incercat….acum poate..”

 3. ella says:

  Multumesc!
  Din pacate, nu avem mereu incredere in noi… Asta ma tem ca e problema cea mai mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.