Reguli si sfaturi “pisicesti”

Iata cateva reguli si sfaturi ce vin din partea “vestitului” motan Dewey, reguli ce ar trebui citite seara inainte de… culcare tuturor “îmblănitelor”. laughing

1. Personalul:

Daca te simti deosebit de singur si vrei ca personalul sa-ti acorde mai multa atentie, asaza-te pe orice document, proiect sau calculator la care oamenii lucreaza in clipa aceea – dar asaza-te cu spatele catre persoana in cauza si prefa-te dezinteresat, ca sa nu dai impresia ca cersesti.

2. Vizitatorii:

Indiferent cat intentioneaza vizitatorul sa stea la biblioteca, indeasa-te in servieta sau in geanta lui pentru un somn lung si confortabil, pana cand omul e nevoit sa te deserte pe masa pentru a putea sa plece.

3. Scarile:

Niciodata nu rata ocazia sa escaladezi o scara. Nu conteaza cine se afla pe ea. Singurul lucru care conteaza este ca tu sa ajungi in varf si sa ramai acolo.

4. Ora inchiderii:

Trezeste-te din somn doar cu zece minute inainte de ora inchiderii. In timp ce personalul se pregateste sa stinga luminile si sa incuie usa, executa cele mai dragalase trucuri ale tale, in efortul de a-i determina sa mai stea si sa se joace cu tine.

5. Cutiile:

Oamenii tai trebuie sa inteleaga ca toate cutiile care intra in biblioteca iti apartin. Nu conteaza cat de mare, de mica sau cat de plina cu carti e cutia, ea este a ta!

6. Sedintele:

Indiferent de grup, ora sau subiect, daca o sedinta este programata sa aiba loc in sala de conferinte, este de datoria ta sa participi. Daca oamenii ti-au inchis usa in nas, incepe sa plangi pe un ton sfasietor pana cand iti dau drumul inauntru.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Mihaela says:

  Daaa! happy Am citit cartea, mi-a placut mult. tongue Mai ales ca este o poveste adevarata.

 2. Minnie says:

  Noroc ca Mishu nu stie sa citeasca! Dar cum o fii scris Dewey cartea?! laughing

 3. Ioly says:

  Eu acum le citesc rolling on the floor

 4. Adina says:

  laughing Lovely. Îl regăsesc pe Jonny în toate laughing

  • addicted says:

   Le regasim ca e o chestie intuita de oameni, culmea e ca au intuit totul peeerfect. Am analizat bine comportamentul animalelor din jurul nostru dar nu invatam NIMIC bun de la ele!

 5. vienela says:

  M-ai facut sa ma apuce iar dorul de pisicuta mea, de micuta mea jucarie. crying

Leave a Reply

Your email address will not be published.