Doza de ras

El: – Draga mea, ce faci? Mi-e dor de tine!
Ea: – Ce e? Iar ţi s-a stricat calculatorul şi ţi-ai adus aminte de mine?

Sambata dimineata m-am trezit devreme, m-am imbracat in liniste, mi-am pregatit un pachet cu mancare pentru pranz, am luat cainele, am mers apoi tiptil pana in garaj si am atasat barca la Jeep si am pornit la drum. Spre disperarea mea, la iesire din garaj am observat ca afara era o vijelie de nedescris, ploaie amestecata cu fulgi de zapada, vantul sufla cu peste 95km/h. Am revenit cu masina in garaj si am pornit radioul. La stiri se anunta ca vremea se va inrautati in continuu.M-am intors in casa. M-am dezbracat inapoi in liniste si m-am strecurat in pat langa sotia mea soptindu-i la ureche:

– E o vreme ingrozitoare afara.
Ea a raspuns somnoroasa:
– Iti vine sa crezi ca sotul meu idiot e la pescuit pe furtuna asta…
În faţa unui dozator de cafea un poliţist observă cum un tip introduce o fisa, apasă un buton apoi tipul îşi ia cafeaua şi pleacă. Curios, poliţistul introduce şi el o fisă, apasă un buton şi-i cade cafeaua. Foarte fericit acesta îşi schimbă toţi banii în fise şi începe să le introducă în dozator. Tot băga fisa, apăsa pe buton, lua cafeaua, o punea deoparte şi iar băga o fisă şi tot aşa în continuare. La un moment dat se face coadă şi un tip care aştepta nu mai rezistă şi îi spune:
– Hai domle, odată! Că m-am săturat de când stau aici.
La care poliţistul îi răspunde:
– Ce vrei bă, te oftici că am noroc şi câştig?

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. vienela says:

    laughing Acum le inteleg pe femeile care se trezesc odata cu sotii lor dimineata, sa le pregateasca toate ele necesare plecarii. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.