Reteta neculinara – Reteta pentru suflet

Cu totii avem nevoie de o carte de bucate in care sa gasim si retetele iubirii, a prieteniei, a iertarii… Ne-ar fi mai usor daca doar ar trebui sa amestecam cateva ingrediente, nu?

Pentru iertare s-a nascocit una, pentru iubire… e mai greu.

Ingrediente:

multă inţelepciune şi înţelegere

Modul de preparare:

Înarmează-te cu o dorinţă adevărată de a fi mai bun cu tine şi cu cei din jur. Înţelege că fiecare dintre noi facem ce putem mai bine ţinând cont de resursele, instrumentele şi intelepciunea pe care le avem în dotare. Găseşte puterea de a fi mai presus de mânie, teamă, resentimente, ură, arătat cu degetul, suspiciune, amărăciune, învinuire, condamnare. Acceptă că acţiunea s-a petrecut în trecut şi ce a fost nu se mai poate schimba. Lasă sentimentele negative să se evapore.

Ştiu că reţeta e mai complicată, dar rezultatul merită efortul. Spiritul tău învaţă ce e aceea compasiunea, mintea poate gândi pozitiv, iar tu vei putea avea parte de o viaţă mai fericită.

Serveşte-o tuturor celor dragi ţie, serveşte-o celor care cu voie sau fără voie te-au rănit în vreun fel, serveşteţi-o ţie. Tuturor ne place să avem parte de iertarea celorlalţi dar ne e atât de greu să iertăm şi să ne iertăm.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Sunt oameni care nu știu să ierte, pentru că nimeni nu le-a explicat cât de important e să ierți, cât de bine te simți după.

  2. Minnie says:

    Am citit pe undeva ca…. nu ar fi dragoste daca nu ar exista împacarea!

  3. ioly says:

    Vreau si una pentru dezamagiri. happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.