Amuzament: Nume de companii hilare

 Iata topul celor mai neobisnuite nume de companii din Statele Unite ale Americii, Canada, Germania si Turcia. Cele mai multe dintre ele sunt realmente hilare mai ales atunci cand sunt traduse in limba engleza:

Newark, Delaware, Statele Unite ale Americii; domeniu de activitate: fabricarea placutelor cromatografice; provenienta numelui: combinarea cuvintelor „analytical” (analitica) si „technology” (tehnologie).

Turcia; domeniul de activitate: fabricarea de scutece pentru copii; provenienta numelui: numele companiei este un acronim.

Melbourne, Australia ; domeniu de activitate: management in constructii; provenienta numelui: Thomas Cockram a pus bazele acestei companii in anul 1861.

 Wilmington, Delaware, Statele Unite ale Americii; domeniu de activitate: dezvoltator de biobutanol. Se presupune ca numele companiei ar proveni de la numele principalului produs pe care il comercializeaza.

Martinsville, Virginia, Statele Unite ale Americii; domeniu de activitate: comercializarea mobilierului pentru locuinte si birouri ; provenienta numelui: in 1924, compania a fost fondata de Clyde Hooker.

Germania; domeniu de activitate: publicatie de specialitate in domeniul capitalusui si al riscului de management. Nu se cunoste exact provenienta denumirii publicatiei.

Quebec, Canada; domeniu de activitate: lant de magazine; provenienta numelui: „Couche tard” este denumirea franceza data bufnitei de noapte.

Charleston, West Virginia, Statele Unite ale Americii; domeniu de activitate: fabricarea de tevi si valve; provenienta numelui: Co-fondatorul companiei se numea Jerry McJunkin.

sursa

Voi ce companii cu nume ciudate/amuzante din Romania cunoasteti? Mie nu-mi vine nici una in minte…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  1. Cris-Mary spune:

    rolling on the floor Muahaha, inspirate nume .. Am vazut si cateva logo-uri la fel de neinspirate laughing

  2. Superbe! Nu-mi place mie munca, da’ m-as cam angaja putin…macar asa …in probe. big grin
    In Romania? N-or fi firme, dar e un job intereasnt: analist programator. laughing

  3. Rolling Ideas spune:

    În Baia Mare este o firmă numită Şeful macaronarilor laughing

  4. Mihaela spune:

    laughing Haha, ce fain! Nu mi-am imaginat ca ar fi nume de firme asa de „inspirate”. Oricum, mai sunt si la noi o multime…cand am mers asta vara prin tara ma minunam de ce nume la firme/restaurante/cafenele isi puneau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *